O saptamana in cateva cuvinte

1. Cine a zis ca banul e ochiul dracului, nu si-ar fi imaginat ca si intr-o biserica un hot, e adevarat, unul usor spasit si cu capul plecat in fata icoanelor, poate sa dea lovitura direct in cutia milei. Si nu o data i-a fost mila de el insusi si s-au autoservit.

De atatea ori s-a intamplat intr-o biserica nou renovata din Bacau, incat preotul a pus o camera de supraveghere cu obiectivul spre cutia milei. Veti vedea in imagini ca intr-o biserica furtul se petrece mai smerit.

 

2.”Fain, fain”, asa gaseste Printul Charles bucata de Romanie pe care o iubeste atat de mult si pe care zilele acestea o viziteaza. Intelegeti cum doriti – „fine”, ori poate „no, fain”.

Nu-i pic de extravaganta in prietenia ce-l leaga pe Print Charles de Transilvania – e doar o viata adevarata, autentica, da – simpla, asa cum greu mai gasesti pe continent, si deloc la Palat.

3. Aproape 6 milioane de romani s-au simtit responsabili fata de viitorul Europei si au ales, intai de toate, inainte de orice candidati, sa MEARGA la vot. Dar, de mai bine de doua ori mai multi decat ei au fost cei care au ridicat din umeri.

Cel mai probabil, a paguba. Uitate sunt vremurile in care tanjeam dupa o viza, un loc in rand la aeroport la coada unde scrie Uniunea Europeana, unul de munca prin Vest sau unul la masa discutiilor. Dincolo de orice rezultate, sa nu uitam ca 70 la suta dintre romani nu au votat.

4. „Baga mana-n buzunar si da bani la lautar/ Nu e vorba de parale, ci de cinstea dumitale”. Ador traditiile romanesti!

Acestea sunt evenimentele pe care le-am considerat importante si vi le-am adus in atentie!

 

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s