Cei trei juraţi ai popularului concurs „MasterChef” au fost concendiaţi de Pro TV.

Despre aceasta emisiune am mai scris pe blogul acesta…Ce ma amuza este modul cum comenteaza pe retelele de socializare  toti astia lezati de comportamentul lor dar unul nu detine nici bunul simt si nici inteligenta sa afle ca asta e formatul. Asa trebuie sa se comporte ca asa dicteaza formatul. Pro TV cand a luat formatul l-a luat asa cum a fost gandit si a trebuit sa il respecte. Romanasii nostri sunt mielusei. Sa va uitati la MS US, Ramsey face cat un sfert din astia 3 ai nostri. Este o emisiune, reality show, prin urmare trebuie sa aibe anumite ingrediente printre care si partea asta umana care sa starneasca indignare. In fine, bat degeaba in tastatura aici ca putini sunt in stare sa inteleaga ca asta e televiziunea si ca asa functioneaza ea.

Uitati-va la Hell’s Kitchen daca inca mai credeti ca acesti 3 chefi se purtau urat :)) ei erau platiti sa faca asa, iar cei care se duceau la emisiune, la preselectii, daca erau surprinsi de tratamentul primit, inseamna ca erau doar naivi sau n-au privit mereu la televizor prin partea cealalta.

In opinia mea, fara domniile lor, emisiunile nu vor mai avea acelasi farmec.

PS. Sunt anumite informatii care spun ca nu au fost concediati !!! Cica ei,au semnat un contract cu mai multe zerouri …. in mare secret, cu ANTENA 1 !!!

Informatiile nu sunt verificate si trebuiesc luate ca atare! Adica, cu rezerva!!!

Reclame

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s