Guests posts: sala de fitness

Sala Fitness Izocon intra in noul an cu una dintre cele mai placute si eficiente solutii pentru a slabi sau a-ti tonifia musculatura corpului. Aici te astepta orele de PILATES in zilele de duminica de la ora 10:00 si miercuri de la ora 20:00!
Prin PILATES, toate micile imperfectiuni ale corpului tau (aripioare, gambe inestetice sau poate un surplus de grasime) pot fi cu usurinta ameliorate cu ajutorul unui program eficient de exercitii.
Avand la baza peste 500 de exercitii si un sistem ce nu iti forteaza organismul, practica de PILATES a crescut foarte mult in popularitate. In 2005, peste 11 milioane de oameni practicau regulat exercitiile de pilates, iar numarul instructorilor in Statele Unite depasea 14000.
Acest sistem a fost dezvoltat in Germania, la inceputul secolului XX, de catre Joseph Pilates. Inventatorul, un practicant al culturismului, a inceput prin conceperea unor exercitii menite sa imbine forta si flexibilitatea, dupa principiul inteconectivitatii dintre spiritual, mental si fizic.
Metoda Pilates imbunatateste postura corpului, reduce stresul si antreneaza muschii, oferindu-le o forma estetica, alungita. Creste atat forta, cat si flexibilitatea si controlul asupra corpului.

Un gând despre “Guests posts: sala de fitness

  1. Pingback: Khai Bo, cel mai popular concept de fitness în Anglia – alexapot.net

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s