2014 – Anul Schimbari !

2014 – Anul Schimbarii in Bine ! Sper eu ca si multi dintre voi! …ca o paranteza: tema acestui blog nu o schimb, inca:)
Asa sa fie, la toate capitolele la care simtiti nevoia de o schimbare ! Cu putina disciplina si o buna mobilizare, cu o lista clara de dorinte si poate cu niscaiva ajutor din partea celor dragi, schimbarea in bine e realizabila si benefica.
Nimeni nu va lupta in locul vostru si decat sa va intrebati mereu de ce viata altora e mai plina si mai reusita, mai bine va apucati de tot ceea ce ati lasat neterminat sau de ceea ce ati visat mereu sa faceti, va puneti ordine in ganduri, sentimente si stil de viata, inlocuiti orele in care pierdeti vremea cu altele de miscare si mici placeri, zambiti mai des, priviti mai atent spre viata voastra, nu spre a altora si cautati cu mult mai multa consecventa drumul spre voi insiva.
Gandirea pozitiva nu mai e doar o poveste cu iz de film american, ci un mod de viata mult mai intelept, care a schimbat viata celor care au avut indrazneala de a-l aborda. Nu cred in fericirea continua, pe toate planurile, caci nu exista, stiu, dar cred cu toata fiinta mea in puterea fiecaruia de a-si construi clipele de frumos, de bine, de bucurie, oricate necazuri si poticneli s-ar nimeri pe parcurs…. Renuntarea la lupta, jelitul, oftatul, invocarea nenorocului sunt abordari inutile, drumuri infundate…. Indreptati-va spatele, priviti inainte si in ochii celor dragi si porniti in noul an cu mult mai multa incredere in voi, cu mult mai multa speranta si chef de viata !

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s