Constanța acțiuni de dezinsecție

Primăria Municipiului Constanța a intensificat acțiunile de dezinsecție. Pe lângă intervențiile de la sol, echipele au acționat și pe malurile lacurilor Siutghiol și Tăbăcărie.
Temperaturile în creștere favorizează înmulțirea larvelor de țânțari din apă, astfel încât delarvizarea lacului era absolut necesară.

Substanța folosită pentru dezinsecție – VectoBac WG – este avizată de Ministerul Sănătății și poate fi aplicată pe orice suprafaţă de apă unde ţânţarii se înmulţesc sau este cunoscută ca fiind un habitat pentru larvele de ţânţari.
VectoBac WG poate fi aplicat pe suprafeţe populate de peşti şi alte vietăţi acvatice, precum şi de plante. De asemenea, produsul poate fi utilizat în zonele unde există oameni, animale de companie, cai, păsări sau faună sălbatică.
Toate aceste acțiuni derulate de municipalitate au drept scop menținerea unui nivel scăzut al densității insectelor de disconfort, precum și eliminarea riscurilor de transmitere a unor boli.
Măsuri suplimentare ce trebuie aplicate sunt cosirea la timp a vegetației ierbicole, aplicarea tratamentelor chimice inclusiv în spațiile și clădirile abandonate, aplicarea zgărzilor antiparazitare la câini
Publicitate

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s