Pe Gaminvest.ro, sunt cele mai multe oferte de apartamente de vanzare in Oradea

Pe Gaminvest.ro, sunt cele mai multe oferte de apartamente de vanzare in Oradea

Ma gandesc ca in aceasta perioada poate fi facuta o achizitie foarte buna, pe termen lung, avand in vedere ca piata imobiliara da semne de stagnare si chiar de scadere a preturilor la apartamente si case. Cu o inflatie mare, in anul ce a trecut si cu perspectiva unei scaderi usoare, in anul acesta, este momentul cel mai bun pentru a cumpara,daca ne dorim achizitia unui apartament sau a unei case. Nu acelasi lucru se intampla si cu cei care vand. dar, asta e o alta discutie. Eu, ma refer doar la cumpararaea unui apartament si fireste la ofertele de vanzare de pe site-urile cu acest domeniu.

Pe Gaminvest.ro, sunt cele mai multe: oferte de apartamente de vanzare in Oradea , dar si din celelalte localitati, fiind disponibil un motor de cautare dupa judet, dupa tipul de imobil sau tipul de oferta.

Acum, sa revin la ceea ce ma gandesc eu, punandu-ma in situatia unor tineri ce vor sa-si cumpere un apartament, in Oradea sau in oricare localitate din tara. mai pe scurt pasi pe care trebuie sa-i fac.

In primul rand, ca sa pot achizitiona un apartament printr-un imprumut, trebuie sa am niste bani pusi deoparte ca sa achit avansul. De exemplu: Pentru a fi acceptat in programul Noua Casa 2023, avansul intre 5% -!5%, in functie de valoare locuintei. Pentru un apartament al carui pret nu depaseste 70 000 de eura e necesar un avans de 5%.

Al doilea pas, pe care va trebui sa-l fac este sa aleg banca. Este extrem de importanta aceasta alegere. Trebuie sa deschid ochii foarte bine la conditiile de creditare ale banci,. contractul cu banca se citeste cap-coada. Sa nu existe pe parcurs surprize.

Al treile pas se refera la dobanda: fixa sau variabila. In perioada asta eu as opta pentru un credit imobiliar cu dobanda fixa si mai apoi, daca dobanzile vor scadea, in timp, la o refinantare pe dobanda variabila.  Nu stiu daca se poate,  sa treci un credit de la o dobanda fiza la una variabila, dar ma voi informa.

Al patrulea pas, este alegerea locuintei. Pentru asta sunt disponibile site-urile cu anunturi. Trebuie cautat, comparat, vazut s apoi luata o decizie de achizitionare. De aceea, ma uit la toate ofertele pe site-ul Gaminvest.ro .

In ultima parte a acestui articol vreau sa ma refer la Gaminvest, site ce are o oferta diversificata de locuinte noi sau locuinte mai vechi. Site-ul este actualizat in permanenta, deci nu avem surpriza sa ne placa ceva si acea locuinta sa fie vanduta. Am vazut asa ceva pe alte site-uri cu anunturi imobiliare. Se fac intermedieri pentru vanzarea cumpararea unei locuinte, dar si pentru inchirierea unei locuinte.
Gaminvest, dispune de o echipa de agenti imobiliari bine pregatiti care vor raspunde tuturor solicitarilor.

Daca v-am luminat in privinta si v-ati hotarart sa cumparati o locuinta, ar trebui sa va grabiti, sa nu se epuizeze bugetul pentru programul Noua Casa 2023.

Detalii pentru a contacta un agent imobiliar de la Gaminvest, aveti mai jos:

+4 0359 481 084
+4 0742 257 331

office@gaminvest.ro
imobiliare@gaminvest.ro

Publicitate

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s