Ponturi sportive si pariuri sportive

Ponturi sportive si pariuri sportive

Despre activitatea diversa a caselor de pariuri din tara noastra, eu, am mai scris articole aici si pe alte site-uri. Azi, am vazut ca este o mare atractie acest domeniu si m-am decis sa reiau acest subiect pe care il abandonasem. Candva am scris si despre istoria acestui domeniu. Pentru cei mai tineri , fac o mica paranteza. In urma cu multi ani exista o singura agentie unde iti puteai incerca norocul si cunostintele despre fotbal. Era a statului si anume: Loto Pronosport, unde se putea face pronosticuri sportive. Eu, vreau sa va spun ca am apucat acea perioada si campionatul italian imi era familiar. Jucam la pronosport saptamanal. Nu pot spune ca am avut castiguri mari, dar pot spune ca am acumulat o experienta vasta despre campionatul italian de fotbal. Cred ca imi poate fi de folos si in zilele astea. Dar, sa revin la zilele noastre. Casele de pariuri sunt numeroase, cu o varietate de posibilitati, unde castigurile sunt destul de consistente. Am cunostinte, amici si prieteni care sunt pasionati de pariurile sportive si cheltuie destul de mult saptamanal, dar avand si diverse castiguri. Nu i-am auzit niciodata vorbind despre informatiile din acest domeniu care circula frecvent pe internet. Nu stiu de unde isi culeg ei ponturile. De aceea, le recomand lor, dar si voua, un site special cu: ponturi pariuri sportive .

Bineinteles, ca subiectul pariurilor sportive starneste in mediul online si nu numai, destule discutii pro si contra. Eu, fiind cum am spus, un fost fan al pronosportului, sunt de partea jucatorilor de pariuri sportive, indiferent de disciplina sportiva pe care pariaza. Zic asa: un bilet nu iti poate provoca paguba in buget , mai mult decat o bere pe care o consumi zilnic. Si, pasionati de acest domeniu stiu asta, sunt bine informati, au capatat experienta, citesc despre fotbal, urmaresc campionate, etc. Inormatia este disponibila si pe internet, deci e mult mai simplu sa compeltezi un bilet, acum. Faci o cautare pe motorul google dupa Ponturi Fotbal – si ti se dechide o lume speciala. Lumea ponturilor sportive si a pariurilor sportive cu statistici si informatii. Articole despre echipe, jucatori si chiar despre starea vremii care poate influenta un rezultat. Da, ati citit bine, starea vremii poate face ca favoriti sa nu mai fie, in conditii de ploaie, zapada sau canicula.

Stiu, ca multi jucatori sunt ghidati de un principiu foarte simplu. Ca sa castigi, trebuie sa joci permanent. Niciodata nu poti sa stii de unde vine norocul. Pentru ca DA. Ai nevoie si de putin noroc sa dai marea lovitura. Pe langa informatii, cunostinte capatate in timp este nevoie si de niscaiva noroc.

De ce sa alegi informatia de pe site-ul Ponturi-Fotbal.

Pentru ca accesand site-ul Ponturi-Fotbal ai mai multe case de pariuri unde poti paria. Ai, competitii de unde poti alege.

O alta facilitate oferita de respectivul site sunt articole pe acest domeniu si ponturi… si analize ale meciurilor din campionatul intern de fotbal, precum si din competitiie similare din Europa.

Pentru aceea care nu sunt familiarizati cu acest domeniu, trebuie spus ca pariurile sportive, caci despre elel vorbim sunt legale, atat in mediul online cat si in casele de pariuri fizice. Sunt in vigoare reglementari stricte in privinta functionari si de asemenea, in privinta castigurilor. Acestea din urma, fiind impozitate cu retinere la sursa. Si, credeti-ma, statul roman incaseaza sume importante din aceasta activitate.

Asadar, vezi aici: ponturi pariuri fotbal – si la treaba!

Dragi mei, in incheierea acestui articiol va mai dau si eu un pont. Este o vorba in randul pariorilor care suna cam asa: cine nu pariaza, nu castiga. Deci, la treaba!

Din blogosfera roamneasca va doresc sa fiti insotiti de noroc.

Publicitate

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s