MobileFix, service gsm

Ar fi minunat daca toate Pc-urile, tabletele , telefoanele inteligente sau oricare din gadgeturile pe care le avem fiecare dintre noi, nu s-ar strica niciodata. Cum ar spune un amic vechi de al meu: „te-ar tine o viata”. Sigur ca foarte multi dintre voi, atunci cand va cumparati un gadet nou, in primele luni va comportati cu el, ca si cand ati fi cumparat un obiect de lux, unicat. Asa procedez si eu!  Mai ca l-as tine ca pe un cofrag cu oua, sa nu cumva sa se sparga.

 

Dar, asta nu tine o vesnicie. Acel , gadget, in cazul de fata, un iPhone Samsung Galaxy Note 8, este facut sa fie utilizat mai tot timpul . Inevitabil survine uzura sau in cazul de fata, o reparatie gen: inlocuire sticla pentru un telefon Samsung . Acest fapt se datoreaza unui accident. Nu al meu, ci al telefonului inteligent pe care il detin, care a aterizat, din greseala pe o suprafata, nu tocmai prietenoasa cu un astfel de dispozitiv. Adica, pe ciment… Si inevitabilul s-a produs o crapatura a sticlei.
OK!  Asta este situatia. intrebarea este ce voi face in aceasta situatie. Imi cumpar un alt telefon inteligent Samsung Galaxy Note 8 sau il repar pe acesta, dar am nevoie de un service GSM . Unul in care sa existe profesionisti deoarece inlocuirea, de care va spuneam mai sus, necesita indemanare si multa atentie .

 

Fac o mica paranteza, cand l-am cumparat, am avut speranta ca acest telefon inteligent, ma va tine foarte mult. Dar, m-am inselat si iata-ma acum in situatia de al repara. Spun repara, deoarece unul nou este foart scump in comaparatie cu costul lucrari (inlocuiri) pe care cei de la MobileFix, mi-a spus. Adica, pentru Samsung Galaxy Note 8, inlocuirea sticlei ma va ajunge undeva la 300 de lei.

Asadar, cei care locuiti in Constanta, Brasov, Bucuresti sau Cluj, aveti aceasta varianta… in cazul in care telefonul vostru va trebui sa fie reparat..  Intrati pe site-ul oficial aici  si o sa vedeti ca preturile sunt convenabile in raport cu calitatea serviciilor oferite. Toate reparatiile beneficiaza de garantie iar datele de pe telefon sunt in deplina siguranta. Si, pentru aceea care nu locuiesc in orasele mai sus mentionate exista optiunea trimiteri telefonului printr-o firma de curierat. Costurile serviciului de curierat sunt suportate de cei de la MobileFIX

Revenind la situatia mea, telefonul Samsung Galaxy Note 8 arata acum ca nou. Nu mi-am facut griji in privinta continutului media, deoarece l-am lasat pe mana unui profesionist de la MobileFIX.

De ce va recomand MobileFIX?

-15 ani de activitate in acest domeniu si peste 10 000 de telefoane reparate. Acesta este un atuu. nu ai cum sa nu acumulezi experienta.
– garantia oferita reparatiilor; multe dintre acestea fiind efectuate pe loc;
– preturi convenabile; Cu 300 de lei mie mi-a fost inlocuita sticla telefonului samsung si este ca nou;

Acum, revenind la intamplarea descrisa mai sus, cu telefonul meu Samsung Galaxy Note 8, daca nu ar fi avut acel contact cu cimentul eu, nu as fi descoperit acesti profesionisti in  reparatii gsm, ei activand pe aceasta piata de 15 ani. Si, uite asa m-au scutit de nist cheeltuieli neprevazute, ramand cu bugetul aproape la fel ca inainte de intamplare.

Bineinteles, ca fiecare este liber sa aleaga . Repara telefonul sau isi ia altul nou. Alege firma MobileFIX sau are o alta varianta. Dar, nu cred ca va gasi usor o oferta de preturi mai bune. Eu, chiar am cautat prin online.

date de contact:
Telefon: 0747620217
Email: contact@mobilefix.ro

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti iintotdeauna grija mare cu gadgeturile voastre!

Publicitate

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s