Ambalajele biodegradabile de la Snick-Ambalaje

 

Ambalajele biodegradabile de la Snick-Ambalaje
Nu este o noutate pentru voi, daca va spun si eu ca azi, lumea este cuprinsa de febra reciclari, datorita incalziri globale care se face simtita peste tot pe planeta. vedem la stiri, in fiecare zi cum planeta noastra sufera din cauza poluari. O lume in care reciclare este cuvantul de ordine va fi o lume fericita, o lume mai sanatoasa si o lume care convietuieste armonios cu natura.

Pentru aceea dintere voi care inca nu au descoperit ambalajele biodegradabile si se intreaba ce sunt acestea pot sa le spun pe scurt. Biodegrabilele sunt acele materiale care se pot descompune fara a afecta mediul inconjurator. Avantajul acestora consta in faprtul ca poluanti nu sunt inclusi in compozitia lor si se pot composta usor.
Sunt sigur ca intreaga industrie Horeca, mai devreme sau mai tarziu, va inlocui ambalajele din plastic cu cele biodegradabile. de aceea printre solutiile existente in magazinul online
snick-ambalaje.com, se regasec si aceste ambalaje pentru torturi .
Multe cofetarii si gelaterii, in timpul pandemiei de Covid-19, au introdus optiune livrari la domiciliu si au pastrat-o, de aceea bucuria clientilor trebuie sa fie insotita de protejarea mediului prin alegerea de ambalaje prietenoase cu mediul.
Eu, cred intr-un viitor nu prea indepartat, vom intelege cu toti ca a recicla nu este o povara, ca folosirea ambalajelor biodegradabile nu este un moft ci un mod de viata. Stiu, nu trebuie sa imi spuneti, sunt o persoana optimista. Dar, eu ma bazez pe faptul ca am vazut din ce in ce mai multi oameni preocupati de poluarea din mediul urban. de asemenea, am observat ca sunt multe firme care s-au inscris in acest trend al ambalajelor biodegradabile si au renuntat la cele din plastic.
De ce sa alegi cutii de- tort pentru cofetarii si gelaterii de la Snick-Ambalaje
Snick- Ambalaje, este un jucator important pe piata ambalajelor de unic folosinta si a celor biodegradabile, avand foartye multi clienti din Horca. Produsele livrate de ei sunt din materii prietenoase cu mediul si usor de reciclat. De exemplu cartonul sau frunzele de palmier. Si trestia este o materie prima des folosita in realizarea ambalajelor.
Snick Ambalaje, detine si distribuie produse de calitate fiind un  furnizor serios, datorita caruia multe firme au crescut si si-au rotunjit cifrele de adaceri
Snick Ambalaje are disponibilă o solutie moderna pentru personalizare produselor comandate.
Catalogul de produse de pe site ne arata ca cei de la Snick-Ambalaje, au o gama variata de produse ce pot acoperi necesitatile industrie Horeca si nu, numai ale acesteia.
Ca tot am amintit de cutiile de tort pentru cofetarii si gelaterii, acum, in legatura cu optiunea personalizari, o imagine care sa aiba legatura cu produsul sau evenimentul pentru care se face livrarea, va da o nota de elganta. Bineinteles ca aceasta este si o modalitatea prin care se poate face reclama. Aceasta fiind cea mai simpla metoda de marketing.
Daca eu nu am fost convingator, vezi mai multe pe site . Este atat de simpu!
In incheiere, va reamintesc ca natura are nevoie de implicarea noastra.
Date de contact:
str. Aleea Industriilor, nr. 5, loc. Buzău, jud. Buzau
comenzi@snick-ambalaje.com
Publicitate

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s