Află mai multe despre ce presupune un implant de par în clinica Dr. Felix Hair Implant

 Calviția este o problemă tot mai întâlnită în zilele noastre. În fond, aceasta a existat dintotdeauna, însă oamenii au început să se preocupe mai mult de tratarea acestei afecțiuni în ultimii ani. Unul dintre principalele efecte secundare ale calviției este reprezentat de schimbarea aspectului fizic. Podoaba capilară este un accesoriu care influențează mult felul în care arătam. De aceea, atunci când firele de păr încep să părăsească scalpul, începem să ne îngrijorăm.

Căderea părului scade drastic stima de sine

 

Modul în care arătam ne influențează mult starea de spirit. Cei care nu se simt încrezători în propriile forțe sunt mult mai predispuși la dezvoltarea unor stări de depresie sau anxietate. Vedem în jurul nostru din ce în ce mai multe persoane care nu sunt deloc mulțumite de felul în care arată, iar acest lucru poate fi observat cu ușurință.

În mod normal, calviția apare la vârste înaintate. Tocmai de aceea, tindem să asociem pierderea părului cu îmbătrânirea prematură. Suntem speriați și nu știm cum să facem să stopăm acest efect. În primă fază încercăm tot felul de tratamente naturiste pe care le găsim online sau le aflăm de la persoanele mai în vârstă. Mai apoi apelăm la șampoane și seruri minune care promit multe, dar oferă puțin. În ultimă fază, când deja ne-am lămurit cu privire la aceste opțiuni, apelam la un medic specialist. Află mai multe despre ce presupune un implant de par din rândurile ce urmează.

 

Implantul de păr reprezintă soluția împotriva calviției

 

Dacă te gândești să apelezi la serviciile unui medic pentru a beneficia de un implant de păr, alege cu încredere clinica Dr. Felix Hair Implant. Experiența vastă în domeniu, dar și portofoliul în care se află clienți din lumea showbiz-ului românesc sunt dovada clară că serviciile oferite aici sunt de o calitate ireproșabilă.

Cum este realizat implantul de păr? Procedeul este cât se poate de simplu. Se extrag fire de păr din scalpul pacientului, din locurile în care părul este mai des, apoi se implantează în zonele în care părul nu mai crește. Durerea nu există, căci pacienții sunt anesteziați în timpul procedurii, iar recuperarea este foarte ușoară. Rezultatele sunt garantate. Află alte detalii pe site pentru a te convinge de eficiența implantului de păr.

Este, cu siguranță, o procedură de care ar trebui să profiți dacă te confrunți cu căderea părului. La momentul actual, mulți dintre cei care au beneficiat de implantul de păr se declară pe deplin mulțumiți și se bucură de un aspect fizic vizibil îmbunătățit.

 

Femeile pot suferi de cădere semnificativă a părului

 

Cine spune că doar bărbații sunt cei care suferă de calviție? Femeile prezintă pe tot parcursul vieții lor semne ale alopeciei, însă de cele mai multe ori este vorba despre regenerarea firelor de păr care apare o dată la câțiva ani.

Există totuși persoane care se nasc cu un număr limitat de fire de păr. Dacă acesta este deschis la culoare, iar firul este subțire, cu atât mai intens este efectul de păr rar. Implantul de păr este o soluție excelentă prin care femeile se pot bucura de un păr des. Dr. Felix Hair implant se poate ocupa de intervenție fără a fi necesară raderea părului în prealabil.

Este, cu adevărat, o procedură utilă care poate readuce încrederea în forțele proprii oricărei persoane care optează pentru ea. Apelează cu încredere la serviciile Dr. Felix Hair implant și fă o schimbare benefică în viața ta!

Date de contact:

+40 720.254.368
+40 749.260.204
office@drfelix.ro

 

Publicitate

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s