Cu aplicația Stailer, te poți programa la o ședință de epilare definitivă la salon în Bistrița

Se spune că frumusețea fizică stă în ochii celui care privește, dar întotdeauna au existat de-a lungul istoriei diferite tipare de frumusețe, lansate de diverse personaje importante, un fel de trend setteri ai vremii.

Tiparele respective au oscilat în funcție de mai mulți factori, dar un lucru a rămas cert: epilarea facială și pe picioare a rămas un etalon prezent și în zilele noastre. Indiferent de metodele folosite, doamnele și domnișoarele nu apar în public sau la evenimente sociale altfel decât scoase ca din cutie.

Totuși se impune o întrebare: când te presează timpul și ai un eveniment urgent de bifat, mai ai timp să te epilezi așa cum scrie la carte?

 

Cînd se impune vizita la salon și mai ales de ce

 

O vizită la salon cel puțin când e vorba de mers mai apoi la un eveniment social, se impune măcar din când în când. Doar acolo vei găsi profesioniști care, cu ajutorul produselor speciale de epilare, vor face ca acest procedeu nici să nu dureze, dar nici să ai vreun disconfort așa cum se întâmpla acasă.

În plus, dacă îți dorești să termini odată pentru totdeauna cu părul de prisos poți apela cu succes la epilare definitiva la salon in Bistrita. Această metodă este recomandată mai ales dacă părul crește în exces și nu există altă soluție pentru a-l îndepărta.

Metoda se aplică atât pentru părul de pe picioare, cât și pentru axile sau, mai ales pentru părul facial. În funcție de pilozitate, rezultatele apar progresiv, dar sunt vizibile încă de la prima ședință.

 

Protejarea pielii după epilare este necesară

 

Dacă ți-ai făcut programare la salon cu ajutorul aplicației Stailer care este foarte ușor de descărcat și folosit, vei afla în timp real care dintre saloanele din zona ta sunt disponibile pentru serviciile care te interesează. Bifezi salonul, ziua și ora și gata, mai urmează doar să te prezinți acolo. În plus, ai poze și recenzii de la clienți și în felul acesta te vei decide mai ușor.

Optând pentru epilarea definitivă vei afla de la specialiști că este nevoie în continuare să hidratezi pielea, să nu porți haine mulate și nici să te expui la soare sau saună pentru o perioadă de câteva zile, cel puțin până pielea nu se regenerează după tratamentul aplicat. Urmând sfaturile lor te vei putea bucura de o piele frumoasă și mai ales netedă, fără fire de păr în plus.

 

Domnii se pot programa la salon pentru ședințe de înfrumusețare

 

Îngrijirea nu trebuie să aparțină doar doamnelor; și domnii au nevoie de tuns, de bărbierit, de aranjarea bărbii sau, de ce nu, de tratamente faciale.

Ei pot alege de asemenea de programări rapide cu ajutorul aplicației Stailer la salon de cosmetica masculina in Bistrita, unde vor beneficia de tunsori adecvate formei feței lor, dar și de tratamente pentru păr sau tratamente faciale pentru întreținerea tenului. Astfel, atât doamnele, cât și domnii vor fi în formă maximă la evenimentele unde vor participa.

Mai multe detalii se pot obține pe pagina aplicației Stailer.

Contact: support@stailer.ro

 

 

 

Publicitate

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s