Masaj erotic- experienta unica

Masaj erotic- experienta unica
De multe ori auzim de existenta unor saloane de masaj erotic. Citim articole pe net, pro sau contra despre masajul erotic, dar va spun sincera ca nimic nu poate fi comparat cu propria experienta pe care o traiesti intr-o astfel de locatie, precum la un salon de masaj erotic  ca cel din sectorul  5 al capitalei.
Bineinteles, ca atunci cand decizi sa intri intr-un salon de masaj erotic, mai intai te informezi, vezi recomandarile de pe forumuri. In general oamenii se feresc sa vorbeasca despre experientele proprii si de aceea cautarile de pe net sunt solutia unei informari corecte. Ideea este ca daca nu ai informatie nu poti merge la orice salon de masaj erotic.

Spuneam la inceput ca nimic nu se compara cu propria experienta, deoarece eu am avut sansa sa pasesc intr-unul din cele mai bune saloane de masaj. In salon masaj erotic sector 5, Bucuresti. A fost vorba de un cadou de la niste colegii. Deci, nu m-a costat nimic!  Dar, din curiozitate m-am interesat si de preturi si mi s-aiu parut ok, in raport cu serviciile oferite.  Concluzia : se justifica pretul perceput! Iar, in privinta starii pe care eu am simtit-o pot sa va spun ca a fost o experienta unica, pe care as repeta-o oricand.
Sa nu imi cereti prea multe detalii pentru ca nu doresc sa ofer asa ceva, dar va pot spune ca in salonul de masaj erotic la care am fost nu era vreun paravan pentru alte activitati. Daca v-ati gandit la asa ceva, v-ati inselat. Pot sa va mai spun ca nu trebuie sa aveti prejudecati, modelele de la masajclub.com , au experienta si ofera trairi unice. Stiu ca este foarte greu de explicat in cuvinte acele trairi, dar sa ma credeti pe cuvant. Si, daca nu v-am convins incercati si voi. O sa apreciati profesionismul modelelor de acolo si-o sa va doriti sa mai reveniti!
Sunt sigur ca prin acest articol v-am starnit interesul si pe pagina de contact a celor de la masajclub.com ve-ti gasi informatiile despre activitatea salonului de masaj erotic. Ca si idee, locatia este in Bucuresti pe str. General Constantin Coanda, nr. 13, din Sectorul 1.
Nu stiu cati dintre amicii, prieteni sau colegi vostri au avut curajul sa va povesteasca despre vizita lor la un salon de masaj erotic, de aceea cred ca prin acet articol v-am venit eu, in intampinare si v-am alungat anumite speculatii care se fac legat de aceasta activitate.
Fie vorba intre noi, multi trec pragul acestor saloane, dar putini au curajul sa vorbeasca in public. Nu vad de ce nu ar face-o, dar este decizia lor.
In incheiere vreau sa va mai retin atentia doar cu un aspect, cel al legalitati. Sa stiti ca in general aceasta activitate se desfasoara cu respectarea legislatiei in vigoare. In cazul salonului de care v-am spus lucrurile se desfasoara cu respectarea stricta a normelor si legilor romanesti.
Asadar, daca nu ati pasit pana acum intr-un salon de masaj, o puteti face de acum incolo.
Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti parte de momente unice in solonul de masaj erotic, Artemis!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s