Primăria Constanța depune eforturi pentru modernizarea infrastructurii urbane

Proprietarii de terenuri de pe raza municipiului Constanța trebuie să igienizeze periodic terenurile pe care le dețin
Aspectul orașului nostru este important. Primăria Constanța depune eforturi pentru modernizarea infrastructurii urbane, salubrizarea străzilor și amenjarea zonelor cu spațiu verde, dar și noi, cetățenii trebuie să contribuim la imaginea orașului, prin menținerea curățeniei și îngrijirea terenurilor pe care le avem în proprietate.
Din păcate, foarte multe terenuri sunt lăsate în paragină sau sunt transformate în locuri de depozitare a deșeurilor inerte.
Poliția Locală desfășoară permanent acțiuni de identificare a acestor terenuri insalubre care pun în pericol sănătatea noastră a tuturor și strică imaginea orașului.
După ce sunt identificate terenurile neîngrijite, proprietarii sunt somați să le igienizeze. Dacă nu se conformează, sunt sancționați cu amenzi cuprinse între 3.000 și 6.000 de lei pentru persoane fizice și între 25.000 și 50.000 de lei pentru persoane juridice, conform OUG 195/2005 art.96, alin.1, pct.10 privind „obligaţia proprietarilor şi deţinătorilor de terenuri cu titlu sau fără titlu, de a lua măsuri de salubrizare a terenurilor neocupate productiv sau funcţional, în special a celor situate de-a lungul căilor de comunicaţie rutiere, feroviare şi de navigaţie”.
Apreciem faptul că, în urma campaniilor de informare desfășurate de Poliția Locală, din ce în ce mai multe persoane, atât fizice cât și juridice, au înţeles importanţa salubrizării terenurilor pe care le deţin sau le administrează.
Le mulțumim tuturor celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s