Nu orice vopsea lavabilă de exterior este bună pentru casa ta! Află cum să o alegi corect

 Vopseaua lavabilă pentru exterior nu are doar un rol estetic, ci și unul practic. Protejează suprafețele de intemperii. Dar mai trebuie și să fie bine aleasă. Iar în rândurile următoare detaliem despre ce aspecte sunt importante în această alegere.

Vopseaua lavabilă pentru exterior, de la IdealMIX

O vopsea lavabila pentru exterior de calitate presupune un timp de aplicare mic, costuri de mentenanță mici. Poate fi ușor de curățat, în cazul în care murdăria și praful încep să se observe pe suprafață. Iar în timp, își menține tonul de culoare.

Ținem cont de aspecte precum:

 

  • Gradul său de lavabilitate. Cele lavabile rezistă în medie la o sută de spălări. Cele semi lavabile, evident, au o rezistență mai scăzută, în timp ce cele superlavabile sunt gama premium.
  • Unde aplicăm. Dacă în cazul celor pentru interior ținem cont de gradul de umiditate spre exemplu, în cazul celor pentru exterior avem în vedere că suprafața este expusă umidității, trecerii de la cald la rece și invers, averselor și ploilor. Cea lavabilă este însă suficient de rezistentă pentru exterior.
  • Grad de acoperire. Știți cum e, degeaba aveți cantitate mare de produs, dacă calitatea acestuia lasă de dorit și prin urmare veți folosi mult pentru a acoperi o zona mică. Dacă vă doriți ca pereții să prindă culoare încă de la primul strat, câștigând astfel și timp prețios la aplicare, căutați vopseaua lavabilă pentru exterior de la idealMIX.ro. Gradul său de acoperire este notat pe ambalaj, exprimat în litri per metru pătrat.
  • Timpul de uscare. Este și el important, deși nu printre primele caracteristici avute în vedere. La un produs cu uscare de până la 24 de ore, procesul este accelerat, însă și costul produsului este mai mare. Țineți cont că acest aspect influențează în mod direct și durata proiectului. Dacă va fi necesar să aplicați mai multe straturi, timpul de uscare între cele două sau trei va prelungi cu mult finalizarea proiectului vostru. Și uneori chiar nu este timp de așteptat.

IdealMIX este sursa ideală pentru a achiziționa vopselurile de care aveți nevoie, fie ele de interior sau exterior. Din pagina oficială veți descoperi și paleta cromatică, astfel încât să vă alegeți nuanța potrivită, să analizați tonurile și tipurile de produse.

Toată strădania aceasta este până la urmă un efort răsplătit, căci ne dorim să creăm acasă acel mediu perfect, cu ambianță pe măsură.

 

Contact:

contact@idealmix.ro

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s