Suplimentele cateva aspecte

   Suplimentele cateva aspecte
Azi, in acest articol, am sa va vorbesc despre suplimente, fiindca am descoperit pe net un site ce pune in vanzare: proteina izolate. Cateva aspecte pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand veti dori sa va cumparati, din magazinele online suplimente, vitamine sau orice alt produs pentru cresterea masei musculare.

1. In primul rand, legalitatea. Poate pentru unii nu conteaza, sa respecti legea e ceva naspa, dar trebuie sa fiti informat cu privire la acest aspect. Sunt multe produse din categoria suplimentelor, care pentru sportivi sunt interzise. Nu cred ca dupa ani de munca, o pastila banala, poate duce la compromiterea unei cariere. Si exemple legate de acest aspect sunt destule.
2. In al doile rand, partea medicala. Trebuie sa aveti o discutie cu un nutritionist sau medic. Ce ii face bine prietenului, nu-i obligatoriu sa imi faca bine si mie. Trebuie sa tineti cont de parerea unei persoane avizate. Spre exemplu: produse dymatize nu se iau dupa ureche,
3. Un alt aspect destul de important este raportul dintre calitate si pret.
Bun, acum, cand faceti cumparaturi dintr-un magazin online trebuie sa va informati, sa stiti cam ce fel de magazin este, sa nu dati peste tepari. Este foarte grav sa cumparati un produs din aceasta categorie, a suplimentelor nutritive, contrafacut. Va poate pune viata in pericol. Da, este foarte grav acest aspect, pe langa faptul ca dai bani te si imbolnavesti.
In final as concluziona, dar nu am sa fac asta, va voi lasa pe voi sa trageti concluziile.
Salutari blogosferice tuturor!
PS: Daca sunt printre dumneavoastra persoane care au folosit suplimente nutritive, va rog sa-mi dati veste. Mai vreau sa stiu si alte pareri:)

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s