Aparatura de laborator de la Precisa – un must-have pentru cei din domeniul medical si nu numai

Fiecare domeniu si loc de munca are nevoie de anumite elemente care ajuta la productie sau care constituie produsul in sine care este pus la vanzare. Unele domenii sunt mai complexe si fara o aparatura speciala nu se poate realiza nimic. Unul dintre acestea este domeniul medical sau cel ce se bazeaza pe experimente stiintifice.

Precisa este un magazin online care dispune de aparatura de laborator pentru diferite experimente sau procese chimice. Produsele de pe site sunt calitative si pot obtine rezultatele corecte, atat de necesare. Pentru cei interesati de astfel de produse, pot accesa site-ul.

Analizoarele de la Precisa

Eshopul Precisa dispune de o gama variata de produse din care poti alege in functie de necesitatile tale. Poti sa vezi aici aparatura de laborator disponibila, printre care se afla si diferite tipuri de analizoare. Categoriile acestora sunt: analizoare de lapte, de gaze si pentru industria alimentara. Acestea testeaza diverse produse din mai multe puncte de vedere.

Cu ajutorul unui analizor de lapte pot fi identificate grasimea, densitatea, proteinele, gradul de lactoza, apa adaugata, pH-ul si multe alte informatii relevante. Cu ajutorul acestora se afla anumite proprietati, care sunt apoi transpuse pe cutiile de lapte din comert, spre exemplu. Au o importanta majora pentru laboratoarele de specialitate, iar o comanda de acest gen de la Precisa contine toate cele necesare precum: analizor, cablu, doua eprubete, CD cu software, detergent solid si manual de utilizare.

Materiale de protectie necesare intr-un laborator

Avand in vedere ca laboratoarele sunt locuri in care activeaza oameni specializati din domeniu, acestia trebuie sa aiba un echipament special. In acelasi timp spatiul in care se desfasoara aceste activitati trebuie sa dispuna de diverse elemente, care sa fie la indemana in caz de orice problema.

Persoanele din laborator trebuie sa poarte halate de protectie, combinezoane sau salopete. Este interzis sa ai accesorii sau articole vestimentare din anumite materiale, deoarece pot lua foc oricand sau pot intra in contact cu anumite substante, iar rezultatul nu va fi unul tocmai frumos.

In fiecare laborator trebuie sa fie disponibil un stingator, pentru ca nu se stie niciodata ce se poate intampla. Pentru o siguranta mai mare a celor din jur este nevoie de trusa de prim ajutor la indemana si de echipamente de protectie pentru ochi, cap, protectie respiratorie sau auditiva. In functie de actiunile si de experimentele facute, toata lumea trebuie sa dispuna de astfel de articole, iar toate acestea sunt disponibile la Precisa. Cu o singura plasare de comanda poti sa le primesti la usa. Nu mai esti nevoie sa mergi la zeci de magazine pentru toate acestea, ci le gasesti in acelasi loc.

Contact:

0731 333 834 – Sibiu
+40 232 256 250 – Iasi
+40 731 333 835 – Slatina
office@precisa.ro.

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s