Primăria Oltenița demarează lucrări asfaltice

Pentru că în sfârșit vremea ne permite, începând de astăzi, Primăria Oltenița demarează lucrările pentru remedierea zonelor carosabile deteriorate din municipiul nostru.
Astfel, s-a început identificarea și decopertarea porțiunilor asfaltice cu probleme de pe 𝐁-𝐝𝐮𝐥 𝟐𝟐 𝐃𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, până la sensul giratoriu de la instersecția cu B-dul Mărășesti, continuând cu 𝐁-𝐝𝐮𝐥 𝐌𝐚̆𝐫𝐚̆𝐬̦𝐞𝐬̦𝐭𝐢. De asemenea, se va lucra la acoperirea gropilor și în 𝐳𝐨𝐧𝐚 𝐋𝐮𝐤𝐨𝐢𝐥. Urmează o campanie de lucrări de plombare cu asfalt la cald și pe alte artere din localitate. 🦺

Motivul pentru care nu am început mai devreme este simplu și are o explicație tehnică: Daca s-ar fi lucrat cu asfalt la rece, durabilitatea materialului și a lucrării era una scurtă, de cel mult 3 luni. De aceea s-a optat pentru varianta cu 𝒂𝒔𝒇𝒂𝒍𝒕 𝒄𝒖 𝒂𝒎𝒆𝒔𝒕𝒆𝒄 𝒍𝒂 𝒄𝒂𝒍𝒅, mult mai rezistent, chiar dacă a trebuit să așteptăm ca vremea să o permită.
Vă mulțumim anticipat pentru răbdare și pentru înțelegere în toată această perioadă în care vom efectua lucrări de reparații.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s