Makita- tehnologiile și performanțele mașinilor cu acumulatori.

Ar putea fi o imagine cu mâncareMakita continuă să dezvolte și să îmbunătățească tehnologiile și performanțele mașinilor cu acumulatori. Dezvoltarea acumulatorilor și a motoarelor fără perii generează performanţe ridicate ce concurează cu motoarele termice și electrice, chiar depășind adesea performanțele acestora.

Iata doar 2 exemple in sensul celor spuse mai sus:

  1. Ideale pentru grădini, terase și alei perfect curate, suflantele Makita cu acumulatori îți vor ușura munca ori de câte ori ai nevoie. Prietenoase cu mediul și extrem de silențioase, le puteți utiliza în orice perioadă a zilei fără a deranja pe cei din jur.
  2. Cu o putere echivalentă cu a motoarelor termice de 30 cm³, fierăstrăul cu acumulatori DUC353 beneficiază de pornire rapidă, frână de lanț și un motor fără perii ce îi asigură o funcționare silențioasă și il fac ideal pentru utilizarea în mediul urban

Makita România a fost fondată în anul 2000 ca unic reprezentant pe piața din România al Corporației Makita. Prin intermediul filialei locale, compania niponă perpetuează principiile şi valorile sale de bază.

Fondată în 1915 ca o companie producătoare şi vânzătoare de motoare electrice, corporaţia japoneză Makita a devenit lider mondial în producţia şi furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice și mașini pentru păduri, parcuri și grădini.
Această evoluţie a fost posibilă prin perseverenţa cu care experţii companiei şi-au pus resursele şi experienţa în serviciul fiecărui client.Plasând inovaţia pe primul loc, Makita reuşeşte prin cercetare şi dezvoltare să aducă noutăţi tehnologice prin care să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi. Succesul acestui demers este demonstrat de cele 603 sisteme brevetate la nivel mondial.
Producția se realizeaza în fabricile situate în Japonia, China, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, România, Brazilia și Germania utilizânde-se cele mai avansate tehnologii și control al calității.
ncepând cu 2007, una dintre cele mai noi şi puternic tehnologizate unităţi de producţie ale corporației o reprezintă Makita EU, aflată în România.
Istoria Makita are ca paralelă, de asemenea, și evoluția crescătoare a numărului de scule electrice portabile, încercând de-a lungul istoriei satisfacerea tuturor nevoilor utilizatorilor.
În acest an, corporația Makita sărbătoreşte 102 ani de la înființare, perioadă în care a devenit cel mai important producator japonez, cu recunoaștere internaţională.
susra: facebook.com

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s