Ventilatia casei si in mod special in camera celui mic – Altecovent poate fi o solutie pentru tine

https://prog.e-advertising.co/resurse/panel/files/deviz/ventilatie_1.jpg Inca de dinainte de a deveni parinte incepi sa fii tot mai ingrijorat cu privire la ceea ce inseamna mediul sanatos in care iti vei creste bebelusul. Pregatesti totul, instalezi mobila pentru cel mic, faci achizitiile necesare, dar despre calitatea aerului te-ai interesat? Altecovent pune la dispozitie sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura. Afla din randurile ce urmeaza de ce te-ar interesa un astfel de sistem.

Ventilatia si sanatatea bebelusului

Aerul pentru bebelus poate influenta, de altfel ca si in cazul adultilor, starea de sanatate. Aerul incarcat cu pori, alergeni poate declansa stari alergice si boli respiratorii. Aerul prea cald nu este nici el sanatos. In fapt una din cele mai frecvente dileme ale parintilor se refera la ce temperatura optima pentru camera copilului. Specialistii vorbesc despre necesitatea unei temperaruri minime de 20 de grade, constanta, cu umiditate echilibrata.

Pentru a mentine aerul din camera celui mic si nu numai unul proaspat si sanatos, ar putea fi necesara instalarea unui sistem de ventilatie cu recuperator caldura. Asta pentru ca acest tip de sisteme pot prelua din caldura aerului evacuat si astfel incalzesc pe cel care vine din exterior, curat, dar rece. Prin urmare, tot acest proces de ventilare inteligenta va avea loc in acelasi timp cu incalzirea aerului proaspat. Acesta va fi si filtrat, deci cu atat mai bine.

Un astfel de sistem poate fi achizitionat de la Altecovent. Tot ei se pot ocupa si de montarea efectiva a sistemului. Ofertele sunt destul de variate, in functie si de bugetul disponibil, dar mai cu seama in raport cu suprafata ce trebuie ventilata, cu ce este potrivit in numele eficientei acestuia.

Ventilatia cu recuperare de caldura, o investitie optima inainte de venirea pe lume a noului membru

 

Schimbul de aer va fi realizat simultan si pe canale diferite. Sistemul acesta nu doar ca va asigura un mediu sanatos, insa va elimina si unele probleme asociate cu aerul viciat si ineficienta ventilatiei clasice. Adica regleaza umiditatea si previne aparitia mucegaiului.
Un astfel de sistem nu va produce curenti reci de care poate parintii sa se teama ca ar afecta sanatatea copiilor. Este un fenomen in randul romanilor mai ales, teama de curent, desi una nefondata daca tinem cont de ceea ce spun specialistii.

Descopera mai multe informatii in acest sens din cadrul paginii oficiale a celor de la Altecovent, ventilatiecurecuperarecaldura.ro si afla si preturile ce te intereseaza.
Contact:
0753 967 762
info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s