Agricultura nu se face din pat butonand telecomanda

In urma cu vreo 2 luni, in plina pandemie COVID-19, niste indivizi au scos pe piata o mizerie prin care incercau sa demonstreze ca cei din sudul Romaniei au incalcat mai des decat cei din Ardeal, interdictiile de deplasare impuse de starea de urgenta. Isi sustineau afirmatiile plecand de la statisticile facute de Google pe baza monitorizarii telefoanelor cu sistem de operare Android. Am spus atunci ca este normal ca cei din sud sa se deplaseze mai mult, pentru ca zona de sud este mediul rural si agricultura. Agricultura nu se face din pat butonand telecomanda, in timp ce in Ardeal, zona mai industrializata, lumea a fost mai mult in somaj tehnic, Netflix, stiri, muzica si alte butonari prestate din pat.
Sunt foarte deschis la tot ce inseamna tehnologie, 5G, modernism. Dau acceptul de monitorizare a deplasarii pentru multe aplicatii pe care le am pe telefon, lucrez cu salvari in cloud s.a. Nu sunt adeptul faptului ca lasand acele aplicatii deschise sunt spionat. Si daca sunt spionat, care este problema? Atata timp cat imi apare pe telefon ca ma aflu langa cea mai tare shaormerie din tara, ma doare in bascheti ca un baiat de la SRI sau mai nou MApN mai trage cate un ochi sa vada ce mai fac. Cat timp nu incalc legea, repet, ma doare in bascheti ca unul pierde vremea urmarind ce fac. Sincer nici nu cred ca cineva pierde vremea cu asa ceva, daca chiar am fost candva monitorizat, cred ca pe ultima fila la concluzii scrie ceva de genul: „bate mult din gura, dar cainele care latra nu musca.”

Ok, sa nu o mai lungim, am primit rapoartele de la Google, cu activitatile facute in luna Mai 2020. Printre altele am fost la 4 muzee si 3 meciuri de fotbal. Cele 4 muzee au fost de fapt unul numit Muzeul Dunarii de Jos. Atunci cand au fost cele 3 zile fara nici o stare, din greseala autoritatilor, le-am aratat eu lor, m-am urcat in masina si am facut o drumetie si pe malul Dunarii. Celelalte 3 muzee, au fost 3 stationarii intr-o parcare din zona Port Chiciu, din apropierea frontierei cu Bulgaria. Cele 3 meciuri de fotbal au fost 2 tranzitari cu masina, facute pe B-dul Republicii, sa vad noua nocturna a stadionului, si o vizita la un prieten, desigur sa-i duc alimente de stricta necesitate :), care locuieste in acea zona.
Deci, cum s-ar spune, in timp ce voi ati stat in casa, respectand starea de urgenta, eu am fost un Zorro, mergand la 4 muzee si 3 meciuri de fotbal. Sa curga amenzile!!! :))))))

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s