Destinații turistice considerate sigure de catre autoritatile din Germania

Destinații turistice considerate sigure de catre autoritatile din Germania

Începând cu sfarsitul lunii iunie autoritățile din Germania,  nu exclud permisiunea voiajelor către destinații turistice considerate foarte sigure: cel mai probabil, acestea vor fi: insulele Baleare și insulele grecești. Insulele Baleare - propriul paradis al Spaniei

După aproximativ 2 luni de restricții, impuse, responsabilitatea gestiunii crizei a fost pusă în întregime în sarcina landurilor. Dar, se conteaza în continuare pe participarea populației la respectarea noilor masuri de distantare sociala și pe spiritul civic al nemtilor, iar cancelarul A. Merkel îndeamnă cetateni la atenție, subliniind faptul că s-a depășit abia prima fază a pandemiei – în cazul în care numărul de îmbolnăviri va înregistra o creștere, va fi declanșat un așa-numit „mecanism de urgență”: la nivel de regiune, mai mult de 50 de noi contagieri la 100.000 de persoane într-un interval de 7 zile ar impune o revenire la restricții.

sursa: republica.ro

4 gânduri despre “Destinații turistice considerate sigure de catre autoritatile din Germania

  1. Când a venit criza din 2008 a fost, pentru mulți dintre noi, prima pe care am trăit-o și am fost siguri cu toții că ne-am învățat lecțiile, că am ieșit mai puternici și căliți pentru tot ce avea să urmeze.

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s