De Paste, #statiacasa

Singurul lucru cu care sunt personal de acord este faptul ca nu este bine sa ne grabim cu zburdatul pe afara. Lucrurile sunt departe de revenire la normal, tarile care au relaxat starea de izolare se confrunta cu o noua crestere a cazurilor de infectari.
Se prezinta cazul Suedia cu relaxare totala. Este cel mai mare bullshit posibil. Da sunt toate magazinele si cafenele deschise, insa ele sunt goale. Cand au vazut ca le mor 100 oameni pe zi, s-au ascuns in case ca toti europenii. Medicii din Suedia se intreaba

zilnic daca nu cumva cei care conduc aceasta tara nu au gresit prin aceasta abordare.
In fine, ideea este sa mai avem putintica rabdare. Romania singura industrie pe care o are in afara de Dacia Pitesti si Ford Craiova, este agricultura (agricultura nu este industrie, da, deci fara rasete si corectari). Noi suntem o tara bazata pe consum si ne mai salvam cat de cat cu agricultura. NU mai producem nimic, in afara de politicieni idioti, pe care ii producem pe banda rulanta. In agricultura romaneasca s-a lucrat normal in timp ce am stat acasa, daca pornesc si cele 2 fabrici auto, s-a cam pornit tot ce inseamna productie in Romania. Sa lasam Germania, Franta, China sa-si faca probleme, aia au industrie si aia fac productie. In plus Italia, Franta, Germania s-au autoizolat cu o luna inaintea noastra. Sa-i lasam sa iasa din #statiacasa, sa vedem cum este la ei si dupa vreo 2 saptamani sa scoatem si noi capul din nisip ca suricatele, sa ne scuturam de praf si sa o luam la pas. De ce sa facem pe eroii? NU avem in ADN-ul nostru milenar eroismul. De ce sa dam cu ea de garduri tocmai acum cand avem sub 400 morti si Europa spune ca avem ADN de bizoni si refuzam sa murim de COVID-19? Hai sa aplicam buna traditie romaneasca: „hai sa mai stam nitel si sa mai cujetam!”
Desigur asta nu scuza cu nimic duplicitatea domnului presedinte Iohannis. A fost MUCLES pe tema inghesuiala de la Cluj si este foarte preocupat de sanatatea romanilor acum de PASTELE ORTODOX.

3 gânduri despre “De Paste, #statiacasa

 1. Daniel Apostol

  Se pare ca se ascunde o mare minciună de asta nu se fac teste…dacă s ar făcea am avea un număr mare de pozitivi…asa am sti cum.stam …ne am izola si ceilalti sa si vada de treaba..izolarea asta prea lunga duce la lucruri mult mai grave. …ce e mai grav e ca guvernul se joacă de a politica

  Apreciază

 2. Florentin Drăgănescu

  Trecem noi și peste toate astea !! Ce va rămâne în urma acestui Covid, vom vedea în toamnă, că doar „Toamna se numără bobocii”!! CORONAWERNER vrea ca după Paștele nostru să numere… morții!!

  Apreciază

 3. Chiar dacă este greu pentru orice ființă sa fie privată de libertate ( intr-o oarecare masura ) este recomandat ca in această perioadă sa incercam sa fim mai utili nouă insine, sa facem o introspecție in minte si in suflet. Sa intelegem de ce pe plan profesional si personal se intampla anumite lucruri si cum am putea sa le schimbam.
  E greu sa ne apucam de sport daca nu suntem sportivi, dar un mic efort de a incepe ziua, de a ne face micul dejun si celelalte mese, de a citi sau a ,,munci” prin casă ne va ajuta sa trecem mai usor peste aceasta perioada.
  E crunt ceea ce sr intampla din absolut toate punctele de vedere posibile, tine de noi ce alegem sa credem si cum ne punem pe picioare.
  Numai bine!
  O seară buna!

  Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s