Marturisirea lui Sorin Stanisel

Marturisirea lui Sorin Stanisel

Toate eforturile facute de baietii de la MAI care patruleaza pe strazi sunt INUTILE. Ei saracii bat strazile in lung si in lat, aplicand sanctiuni DEGEABA. Restul autoritatilor cu specific control comercial de la nivel judetean dorm un somn lin si duios de primavara.

Azi mi-am dus sotia la serviciu si daca tot am iesit am fost si la cumparaturi. M-am dus la supermarket-ul X din Deva unde parcarea era full la ora 8 dimineata. Mufat cu masca si manusi am intrat si m-am ingrozit. Lejer 150-200 oameni. la raionul de legume fructe lejer 50 de oameni care se lipeau unul de altul sa ajunga la produse. Am renuntat la tot si am taiat-o. Pentru ca in tinerete am avut ceva legatura cu activitatile de comert de pe teritorul patriei si am invatat niste legislatie specifica autoritatilor de control va spun ca magazinul respectiv trebuia rupt cu amenzile cu acum in pandemie, chiar si in perioadele normale.

Manusile de protectie lipsesc

Nici un angajat nu avea manusi, masca sau boneta. Atentie! – in domeniul alimentar manusi si boneta trebuie sa ai TOT TIMPUL, nu doar in pandemie. Va asigur ca azi in acel magazin lejer se pot infecta 1.000 – 2.000 persoane, lejer, sa nu spun mai multi.
Sunt si oamenii vinovati, sa intri intre 150-200 persoane fara masca si manusi in pandemie de coronavirus este ca si cum ai juca ruleta ruseasca cu un cartus pe teava.

Faptul ca suntem idioti este se pare o meteahna a latinitatii, este in ADN-ul nostru de ginta latina, insa avem autoritati. Care autoritati? In fata la DSP Hunedoara stau parcate de obicei 3 masini Skoda, 1 Duster, 3-4 Sandero. Rolul acelor masini este sa fie folosite de echipe de teren abilitate pe activitati de cotrol. Pe mine unul care am participat la viata la cateva actiuni de control in calitate de organ constatator NU MA POATE convinge nimeni ca in ultimele 30 zile DSP Hunedoara a pasit prin acel supermarket. Daca dupa 3 saptamanii baietii aia nu respecta nici o regula, este clar ca nimeni nu le-a dat avertisment, sanctiune contraventionala si finalul ridicarea autorizatie de functionare. NIMENI, absolut NIMENI!!! Stau politistii ca prostii si opresc masini, cetateni, risca sa se imbolnaveasca DEGEABA, atata vreme cat anumite supermarket-uri sunt focare de CORONAVIRUS. Singurul magazin din DEVA unde totul este ca la carte este METRO. Acolo intra 20 persoane, toti angajati au manusi, masti si ecran de plastic pe toata fata, clientul este scanat cu termometrul la intrare. Ma gandesc ca daca la METRO se poate, ar trebui sa se poata si la ceilalti, dar ca sa se intample asta ar trebui ca DSP-urile sa se scoale din somnul cel de moarte.

Un gând despre “Marturisirea lui Sorin Stanisel

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s