Se golesc magazinele. Cumparati patrunjel!

Si in localitatile din Transilvania, au inceput sa se goleasca magazinele. Nu cred ca mai era nevoie de nici o demonstratie ca si cei din Ardeal sunt tot romani. Diferenta este ca ardeleni se prinde mai greu si au fost devansati de sudisti cu 4-5 zile.
Si in Ardeal toata lumea asociaza COVID-19 cu gogosile. Faina, ulei, zahar sunt la ordinea zilei pe listele de cumparaturi.
Nimeni nu cumpara patrunjel, pentru ca nu se stie ca acest aliment are o concentratie mare de vitamina C si in plus este un excelent diuretic. Lucru de mare ajutor in cazul unei carantine de 14 zile in care nu faci miscare.
Se prefera faina alba in locul orezului si malaiului. Faina alba impiedica eliminarea apei din organism, ducand la cresterea tensiunii arteriale, care suprapusa peste lipsa de miscare nu face bine organismului. In schimb malaiul este diuretic si duce la scaderea tensiunii arteriale.

Se cumpara in draci conservele de ton si nimeni nu se atinge de conservele de hering. Tonul este un peste care contine mult mercur si nu se recomanda mai mult de o conserva pe saptamana. Heringul este un peste care contine mult iod si este ideal pe tiroida. Este bine de stiut ca lipsa de miscare afecteaza si tiroida, iar aceasta poate sa dea niste senzatii destul de neplacute…si exemplele pot continua, insa trebuie sa traiasca si cei care au site-uri si bloguri care promoveaza un stil de viata sanatos

Un gând despre “Se golesc magazinele. Cumparati patrunjel!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s