Mini-vacanta de 1 MAI in Apuseni!

Este posibil ca imaginea să conţină: copac, în aer liber, natură şi apăIn perioada 29 aprilie – 3 mai: Tur in zona Roșia Montana, Rimetea si comorile ascunse din Apuseni! Cea mai spectaculoasa mini-vacanta de 1 MAI!
Pentru cei care vor sa cunoască indeaproape Apusenii de poveste asa cum ii știm doar noi și sa se bucure de tot ceea ce oferă acest tărâm binecuvantat, excursia din perioada 29 aprilie -3 mai este alegerea perfecta!

V-am pregătit un tur unic în care împletim experientele în natura cu cele tradiționale și culinare: cascade impunatoare, panorame ce taie rasuflarea, ospitalitatea si oamenii locului care te asteapta cu bratele deschise in gospodariile lor de munte, tradițiile păstrate cu sfințenie. Toate acestea fac din Apuseni destinatia perfecta la sfarsit de primavara.

Te asteapta de asemenea cantece la tulnic, costume populare, istoria nespusa a aurului de la Rosia Montana, doua sate unice care te vor lasa la propriu mut de uimire, bucate gatite cu dragoste asa cum n-ai mai mancat vreodata si fenomene geologice spectaculoase.
De toate cele enumerate mai sus te poti bucura pe 29 aprilie -3 mai, alaturi de cei dragi intr-o poveste asa cum nu s-a mai spus pana acum. Experienta similara din anii trecuti a fost una antologica.

Iar daca esti curios sa afli detaliile unui tur scris cu sufletul, nu cu mana, atunci gasesti toate informatiile in link-ul de mai jos: facebook.com/events/ sau pe Turism Romania, pagina de facebook.

Romania asa cum n-ai vazut-o vreodata. Fii parte din poveste!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s