Piata hainelor second hand, in continua extindere – o afacere promitatoare

Tot mai multi dintre cei ce sunt interesati sa isi deschida un business in tara, prin care sa faca diferenta in ceea ce priveste calitatea vietii personale si a familiei, se orienteaza astazi catre afacerile tip magazine second hand. Este un domeniu infloritor, care a prins tot mai mult contur in ultimii ani si in tara la noi. Se orienteaza spre informatiile ce tin de o astfel de initiere, insa unii se lasa descurajati inca de la inceput, cand nu reusesc sa gaseasca un depozit care sa le furnizeze marfa de care au nevoie pentru a mentine treaz interesul publicului vizat.haine-second-hand

Este adevarat ca reprezinta una dintre etapele cele mai provocatoare, insa odata identificat furnizorul potrivit, business-ul se poate dovedi un real succes. Hainele second hand sunt si vor fi la mare cautare, pentru ca reprezinta o modalitate mai ieftina de a ne imbraca, dar totodata si pentru diversitatea pe care o ofera.

Stabilitatea in ceea ce priveste furnizorul de marfa este foarte importanta. Este cea care te poate ajuta sa iti fidelizezi clientii, atunci cand oferi aceeasi calitate constanta, dar si cand marfa ta se aliniaza tendintelor actuale in materie de moda. Sansele de a face cunoscut magazinul sunt cu atat mai mari atunci cand categoriile de varsta si marimile comercializate vizeaza un spectru mai larg.

Ca sa ai siguranta ca ai ales depozitul potrivit de haine second hand, iata care sunt cateva repere pe care trebuie sa le ai. Calitatile de mai jos le regasesti si in ceea ce priveste furnizorul Top Textil, despre care poti afla mai multe pe ImbracaminteSH.ro.

Experienta in furnizarea de marfa second hand

Conteaza foarte mult ca depozitul cu care alegi sa colaborezi sa detina deja experienta in acest domeniu, sa cunoasca tot ce tine de aprovizionarea unui magazin second hand, de nevoile pe care le are, pentru a le onora cu succes de fiecare data.

Calitatea hainelor second hand furnizate

Daca vrei sa castigi increderea publicului, mai ales daca ai un start up, nu iti permiti sa expui orice fel de marfa. Asigura-te ca gasesti o sursa ca imbracamintesh.ro, adica una care iti ofera diversitate din acest punct de vedere, astfel ca tu sa poti multumi toate categoriile de clienti. Conteaza gradul de uzura al acestora, dar si prezenta unui certificat de dezinfectie.

Raportul dintre pret si calitate

Conteaza mult sa poti cumpara marfa buna la preturi rentabile. Daca acestea variaza in functie de cantitatea pe care o soliciti, cu atat mai avantajos e pentru tine. E valabil la Top Texil, unde costurile variaza in functie de cat comanzi. Aici ai mai multe avantaje la ei. Spre exemplu, primesti marfa ambalata in saci, iar acestia se vand la kg. Poti comanda de la un sac in sus.

Diversitate de articole SH, pentru sezoane diferite

Marfa comercializata nu poate proveni de oriunde. Un reper sunt tarile cu un nivel de trai ridicat, pentru ca acolo se va gasi marfa cu un grad de uzura mic – ca de exemplu Germania. Despre ce tipuri de articole regasesti in portofoliul celor de la Top Textil poti afla mai multe pe imbracamintesh.ro.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s