Baterii pentru stivuitor

Baterii pentru stivuitor Hakuservice

Intr-o societate comerciala sau depozit intalnim un stivuitor. Indiferent de marimea sau volumul de marfa un stivuitor este necesar pentru a usura munca angajatilor. Ce este un stivuitor? Un utilaj industrial dotat cu o platforma si o furca care este actionata hidraulic. Furca poate fi coborata sau ridicata cu ajutorul unei pompe hidraulice pentru a manevra marfa, de multe ori paletizata.

Cu ajutorul unui stivuitor marfa poate fi mutata sau incarcata rapid, facand astfel munca mult mai usoara intr-un depozit sau societate comerciala. Dar, lucrurile acestea trebuiesc facute de oamenii autorizati de catre ISCIR, in urma unor cursuri efectuate.

Stivuitoarele sunt impartite in 2 categorii: motostivuitoare si electrostivuitoare; Dupa cum v-ati dat seama si voi prima categorie este destinata stivuitoarelor cu motor Diesel, folosite cel mai des in spatiile deschise, iar cea de-a doua categorie, sunt stivuitoarele electrice, cu baterie, care sunt cel mai des folosite in incaperi inchise, hale industriale sau depozite de marfuri.

De ce sa alegi bateriile de pe site-ul: baterii-stivuitor.ro?

In randurile ce urmeaza am sa ma refer la ce-a de-a doua categorie, a stivuitoarelor electrice. Cunosc foarte bine aceste utilaje deoarece inceputurile mele, primul meu job, a fost intr-o sectie de productie ce detinea asemenea utilaje.
Asadar, un stivuitor electric, este dotat cu o baterie destul de grea, care trebuie incarcata ori de cate ori aceasta se descarca,cu ajutorul unui redresor. Stivuitorul electric nu trebuie expus flacarilor deschise existand riscul unei explozii datorita solutie chimice din baterie.
Avantajul folosiri unui stivuitor electric consta in faptul ca se manevreaza extrem de usor. Poluare este zero, iar costurile de intretinere sunt foarte mici, in comparatie cu un motostivuitor.

Cu siguranta, o sa va intrebati ce se intampla cu un stivuitor, fiindca durata de viata a unei baterii este limitata? Este simplu de raspuns. Se inlocuieste bateria. Lucrul acesta il poti afla si accesand site-ul: www.baterii-stivuitor.ro. Inlocuirea unei baterii vechi uzate cu una noua este foarte usoara, dar se face de catre personal specializat. In anumite sitautii, daca se apeleaza la fima Hakuservice, detinatoare site-ului amintit, mai sus, se pot face intretineri perioadice pentru bateriile de la stivuitoare si, astfel durata de viata se va prelungi.
Tot legat de Hakuservice, accesand site-ul lor, am gasit si piese de schimb pentru stivuitoarele electrice, dar si pentru transpaleti.

Hakuservice, un nume cunoscut in acest domeniu, poate furniza piese si accesorii pentru toate tipurile de baterii care se reincarca cu ajutorul redresoarele si, de asemenea pentru statiile de incarcare.

Aminteam de bateriile uzate, care din punct de vedere al depozitari pot deveni periculoase. As ca cei de la Hakuservice, au o solutie si pentru acest lucru, colectand orice tip de baterie. Pentru asta e nevoie doar de un e-mail la office@baterii-stivuitor.ro.

Va spuneam la inceputul articolului ca primul meu job a fost intr-o sectie de productie, unde marfa era transportata cu ajutorul stivuitoarele electrice. Acestea era de productie bulgareasca si aveau defectiuni foarte dese. Azi, am vazut cat de mult a avansat tehnologia in acest domeniu si cat de sofisticate au devenit.

Asadar, va invit sa accesati site-ul: baterii-stivuitor.ro, pentru a vedea si voi noile tehnologii.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s