Boxele de podea – specificatii si un model revolutionar de pe Sono.ro

boxe-podea-jamo

Cand iti doresti sa achizitionezi boxe de podea trebuie sa iei in considerare limitarile de spatiu si ulterior sa te gandesti la volum si alte specificatii preferate. Spre exemplu, boxele de podea sunt preferate de persoanele care isi doresc o experienta acustica de calitate si pregnanta in acelasi timp.
Pentru ca alegerea sa fie pe masura asteptarilor este indicat ca atentia sa fie orintata spre un magazin de profil cu un stoc variat in materie de articole de sonorizare si acustica. Un punct de reper ce prezinta interes pentru publicul larg este Sono.ro.

Ce trebuie sa stii despre boxele de podea?

Inainte de a achizitiona un model de boxe de podea trebuie sa stii ca acestea difera in functie de tip, putere, fracventa sunetelor si impedanta.
*Tipul boxelor

In functie de prezenta sau absenta amplificatorului, boxele de podea pot fi active sau pasive. Pe Sono.ro regasesti ambele variante in functie de preferinte si de cati decibeli iti doresti sa utilizezi.
*Puterea RMS

Puterea RMS este valoarea medie ce poate fi redata in conditii de functionare continua.Daca iti doresti boxe de podea pentru apartament, o putere optima RMS trebuie sa aiba valori intre 40 – 200 W.
*Frecventa si impedanta

Acestea sunt doua specificatii caracteristice pentru aparaturile audio la modul general. In general valorile trebuie sa fie percepute de urechea umana, mai cu seama intre 20 Hz si 20 kHz.

Boxele de podea Jamo S 807 – recomandarea Sono

La acest model de boxe primul aspect ce iese in evidenta este stilul modern din punct de vedere estetic. Pe sono.ro gasesti aceste boxe intr-o varietate de nuante cum ar fi negru, alb si nuanta maro de nuca intocmai pentru a acoperi o gama larga de decoratiuni interioare.
Din punct de vedere tehnic se remarca faptul ca sunt Dolby Atmos care este echivalentul calitatii in tot ceea ce inseamna echipamente si dispozitive acustice. Se poate spune din start ca sunt ideale pentru pasionatii de volum, deoarece au o putere Rms de 100 W pe boxa, iar modelul specificat se achizitioneaza in pereche.

Alte specificatii tehnice:

*fracventa de raspuns – intre 42 Hz si 26 kHz.
*sensibilitate 90dB si impedanta de 8 Ohm.
*2 difuzoare de frecventa joasa de 5 inch din fibra de polimer (material rezistent in timp si flexibil pentru sunete puternice si un bass clar).
*incinta din MDF cu separator pentru bass.
*deschidere frontala pentru directionarea sunetului.

Mai multe detalii si specificatii tehnice despre acest model de boxe jamo le gasesti pe site-ul oficial al magazinului specificat, Sono.ro.

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s