Masajul cat este mit si ce este in realitate

Masajul cat este mit si ce este in realitate
In tara noastra normalul este anormal. Stiu, ca ati m-ai auzit aceasta expresie, dar democratia, la noi, a dat frau liber imaginatiei. De aceea, cred ca nu ar trebui sa ne mai mire nimic. Eu, unul m-am obisnuit, dar nu pot sa trec cu vederea faptul ca s-au pus etichete gresite. Iar, lucrul acesta a fost preluat sau se preia de generatiile care vin dupa noi. Si, nu ma refer numai la leacurile din batrani, legate de sanatatea noastra, care fie vorba intre noi, iti pot pune viata intr-un mare pericol.
Cu siguranta, voi, cititori mei, va veti intreba, ce ma deranjeaza atat de tare, de nu pot trece pre usor cu vederea? In randurile care urmeaza am sa va explic.

De foarte multi ani, dupa ce am fost binecuvantati cu internet si social-media, s-a dezvolta o industrie noua, cea a saloanelor destinate masajului. Foarte multi, inca de la aparitia primelor saloane de masaj, au asociat aceasta meserie cu prostitutia.
Asadar, au pus semnul egal intre modelele de la un salon de masaj si prostituatele de pe centura. Au lipit eticheta de aceste persoane tinere care isi castiga banii intr-un mod cinstit, platind taxe si impozite statului roman.

In opinia mea, masajul, fie ca-i vorba de masaj terapeutic sau de masaj erotic ( vezi aici: masajclub.ro), este o arta. Nu oricine poate oferi servicii de calitate, intr-un domeniu atat de sensibil, fara a avea cunostintele necesare si fara sa fie inzestrat, sa aiba talent. De aceea, cred ca acest mit al masajului, datorita informatiilor care circula libere, este demontat. Oricine poate sa afle, ce servicii ofera un salon de masaj, precum cei de la masajclub.ro.

Masajul, este un procedeu terapeutic benefic organismului uman datorita deplinei relaxari. Creierul nostru datorita relaxarii masei musculare, va trensmite, in timpul masajului, o stare de bine, iar tensiune din organism se va elibera. Nu mai pun la socoteala atmosfera creata intr-un salon de masaj si uleiurile cu diferite arome. Lumina si muzica, la fel de importante si ele.

Masajul poate fi facut intr-un salon de masaj, dar si acasa. Dar, nu trebuie asociat un masaj la domiciliu, cu prostitutia. In niciun fel. Nici daca se doreste crearea unor subiecte fierbinti in mass-media de scandal, de la noi, atunci cand persoanele care apeleaza la un astfel de serviciu, sunt persoane publice.

De ce sa alegi masajclub.ro ?

  • pentru ca masajclub.ro este unul de top, deoarece maseuzele folosesc tehnici cu care ii cuceresc pe clienti si, acestia revin cu placere;
  • atmosfera din salonul de masaj este intima si relaxanta;
  • la masajclub.ro, totul este legal, iar mini-barul din interiorul salonului de masaj este gratuit pentru clienti.
  • masajul poate fi o arma de lupta eficienta impotriva starilor de depresie;

Asadar, masajul nu este o activitate desfasurata in timpul liber, ci este o meserie, care ofera relaxare si trairi intense. Vizitand un salon de masaj nu este echivalentul unei „vizite” la un bordel.

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti parte de momente placute intr-un salon de masaj.

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s