Pronosticuri pentru turul I

A sosit vremea pronosticurilor pentru turul I.

Inainte de toate trebuie sa recunosc ca mi-au placut dezbaterile electorale si temele propuse pentru viitorul Romaniei. Cei de dreapta au venit cu programul clasic al celor de dreapta: MUIE PSD! Cei de stanga au venit cu un program mai nou, pe care il practica de prin 2009: JOS TIRANUL! La cei de stanga i-am introdus si pe micile curve de la PRO ROMANIA, care sunt de stanga dupa cum bate vantul. Daca vantul bate din stanga sunt de stanga 100%, daca vantul bate din dreapta sunt de stanga-dreapta cu inclinare maxima spre dreapta.
Si acum pronosticurile „lui baiatu'”:
PREZENTA LA VOT TURUL I – 51%. La aceasta prezenta Veorica NU exista.
CLASAMENT:
Dulapul – 38% – a avut de departe cel mai bun program electoral – MUIE PSD!
Hastagul – 19% – a fost varza, nu stie localitatile din Romania, a bagat mana in borcanul cu miere al fondurilor europene, nu mai stie sigur daca are sora si daca i-a plasat niste bani din fonduri europene s.a. Norocul lui este ca turma care il voteaza nu are mult discernamant si il voteaza doar pentru ca are in frunte semnul #.
Veorica – 17% – la prezenta de peste 50% mai mult nu poate. Veorica este genul de candidat, care chiar si in ziua votului se mira cum mama dracului i-a prostit pe aia din PSD sa o desemneze.
Buletin de Bucuresti – 11% – omul s-a bucurat ca mai joaca un rol de succes. Rolul lui este simplu, rupem voturi de la Veorica sa-l bagam pe Hastag in turul II. Regia, scenariul si decorurile: Forian Coldea.
Micul fanariot – 8% – omul a fost ok, a dus mistoul la forma de arta, poate putin cam multe apucaturi anti-hastag, insa OK, mi-a placut. Pacat ca in spatele lui se afla un hoit urat morositor: Petrov.
Restul nu exista, cu o mica exceptie: Je suis Elvila – 0,00(1)% – omul inca traieste ca un „liberal respectabil” de pe urma tirurilor de mobila vandute in Iugoslavia in perioada 01.08.1989 – 22.12.1989, de pe care statul comunist nu a incasat nimic. Cinste lui, adevaratului bratian.
Astea au fost pronosticurile, acum sa asteptam circul din ziua Z.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s