Bmes produce si distribuie motoare electrice diverse

 

motoare-electrice-cu-turatii-reduse_3Bmes este un nume cunoscut pe nisa de motoare electrice. Cei care au nevoie in diverse activitati industriale de dotari precum motoarele electrice stiu deja despre aceasta sursa. Este deopotriva practic ca furnizorul pentru astfel de echipamente sa fie din Romania, autohton, pentru ca acest lucru atrage dupa sine si avantaje de colaborare.
Cei care au avut colaboratori straini inteleg cat de mult conteaza sa isi gaseasca surse in tara. Poate fi vorba de probleme remediate, despre motoare in garantie sau care trebuie reparate – daca colaboratorul este din afara tarii, totul dureaza, iar timpul pana la reparatie costa desigur, cuantificat in productie scazuta. Sunt de asemenea de luat in calcul costuri mai mari de achizitie, costuri de transport, necesitatea de a te intelege pe deplin, tehnic vorbind cu specialisti straini care sa iti furnizeze tipul de motor necesar.
Bmes are oferte la motoarele electrice pe care le comercializeaza – inclusiv le poate modifica
Fiecare domeniu de activitate are implicatii aparte. Ori ceea ce intereseaza pe fiecare este un mod unic prin care sa isi faca treaba si sa se diferentieze de competitori spre exemplu. Pentru a corespunde cu nevoile si cerintele avute, motoarele electrice trebuie uneori sa fie modificate, sa le fie imbunatatite anumite lucruri. De acest lucru se poate ocupa echipa Bmes.
In catalogul de produse regasit aici se inscriu:

  • Motoare electrice trifazate, monofazate, cu doua turatii.
  • Reducatoare octogonale, planetare si nu numai.
  • Vibratoare industriale.
  • Piese de schimb.

 

O categorie aparte este reprezentata de motoarele speciale. Acestea sunt o completare pe langa motoarele standard pe care Bmes le are la dispozitie. Se refera la motoare trifazate speciale, care au nevoie de performante aparte si sa respecte anumite cerinte. Spre exemplu solicitantul poate avea nevoie de astfel de motoare care sa sa reziste la temperaturi foarte inalte sau intr-un mediu coroziv.
Bmes poate oferi si tipuri de motoare speciale, cu cerinte pe masura, fiind astfel o sursa pentru achizitia de motoare cu 2 capete pe ax, cele care pot functiona chiar si la temperaturi peste 40 de grade, cu clasa de izolatie H, cu carcasa de otel de asemenea.

Printre cerintele aparte se pot numara dimensiunile speciale ale flansei sau impunerea ca motorul sa aiba protectie mai mare la umiditate sau la praf.
Nu doar ca poate furniza motoare conform cu cerintele clientilor, insa le inlocuieste pe cele vechi spre exemplu, oferind solutia cat mai apropiata cu ceea ce clientul avea. In industrie, motoarele sunt performante, costisitoare, sunt comenzi speciale. Pentru cei care au nevoie de inlocuire si constata ca brandul producator nu mai exista pe piata se pot orienta la fel de bine si catre Bmes. Ori asta spune multe despre performantele echipei.
Cu o gama larga si de piese de schimb, cu o retea vasta de colaboratori de pe piata, inclusiv din afara tarii, Bmes poate oferi celor interesati tot pachetul de servicii conexe cu motoarele electrice achizitionate de la ei, inclusiv piese de schimb sau inlocuiri de produs. Detalii despre serviciile lor se regasesc in cadrul paginii oficiale, bmes.ro.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s