Solutii din online pentru o pompa de apa.

Solutii din online pentru o pompa de apa.

Daca sunteti printre cei nascuti la tara sau daca, in prezent, locuiti intr-unul din multele sate din Romania, stiti cat de importanta este apa, atat pentru plante cat si pentru animalele si oamenii din lumea satului. Fie ca vorbim de o fantana cu apa potabila sau in unele sate, este adevarat, putine la numar, de apa care ajunge la robinet. pompa-submersibila-4skm-torrent-150_2269_1_1489510764

In ultima situatie, spuneam ca numarul lor este inca mic, cu toate eforturile si fondurile alocate in ultimii ani,  sunt putine sate romanesti care au un sistem centralizat de distributie apei potabile si o canalizare functionala. In aceste conditi, principala sursa de alimentare cu apa, pentru o gospodarie, din satul romanesc ramane fantana cu apa. Sunt si unele cazuri in care datorita conditiilor si ma refer la panza freatica contaminata sau calitatea precara a solului nu pot folosi asa ceva.
Legat de fantanile cu apa, eu imi amintesc, ca in copilaria mea existau niste meseriasi, adica niste fantanari. Un om care iti realiza o fantana, iti baga niste tuburi, iar cu ajutorul unei roate si-o caldare, aveai apa proaspata si rece. Ce mai mesteri erau in acele vremuri. De pompe de apa, ca acele vazute de mine la: Shop Einstal, in mediul online, care sa-ti traga apa si sa ti-o duca in gradina sau in casa, nici vorba. Era suficienta, la acea vremea o fantana si respectiv, o caldare.

Dar, asta a fost atunci, in copilaria mea, acum vremurile sau schimbat. Au aparut firme specializate care, in numai cateva ore  iti pot fora un put si astfel ai asigurat necesarul de apa potabila, intr-o gospodarie. De asemenea, sunt firme in mediul online, care comercializeaza  pompe si hidrofoare. Spre exemplu: Shop Einstal.

Cu ceva vreme, un amic cauta pompe de apa murdara pentru locuinta sa. La vremea aceea, magazinele din mediul online nu erau asa de numeroase si a fost nevoit sa faca un drum pana  la Bucuresti pentru a cumpara o pompa de apa murdara.  Abia a gasit.

Sa revin la apa potabila din fantana. Parerile sunt impartite. Unii considera ca apa din fantana este o binecuvantare, altii o intrebuinteaza pentru a uda gradina, considerand ca apa nu este potabila. Pe cei din prima categorie, nicio analiza de laborator nu-i va convinge ca nu este asa. Poate ca in privinta calitati, s-a cam exagerat un pic. apa din multe fantani, este buna de baut si oamenii o folosesc de foarte mult timp. Ei, acum stim ca trebuie vanduta apa plata si reclamele sunt prezentate tocmai in sensul acesta.

Parerea mea este ca, apa din fantana nu se poate compara cu nicio apa plata imbuteliata. Apa din fantana e o apa pura si foarte buna. Iar, pentru aceia care locuiesc intr-unul din satele din tara noastra, o fantana cu apa limpede si rece la care sa atasezi o pompa in sistem hidrofor, ca cea din imaginea atasata,  este un lucru benefic gospodariei.

Nu inchei, fara sa va lansez invitatia de a arunca un ochi, prin magazinul online: shop-einstal.ro. Aici, o sa descoperiti multe lucruri folositoare, cu ajutorul carora veti creste confortul dumneavoastra.

Din blogosfera romaneasca va doresc sa beneficiati de cea mai buna apa.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s