Despre reflexoterapie – stiinta zonelor reflexogene ale corpului

Reflexoterapie sau masajul minune

Cu toate ca in acceptiunea oamenilor occidentali, masajul de reflexoterapie a intrat de curand, aceasta este o stiinta practicata cu mii de ani in urma de catre popoarele egiptene, civilizatiile incasa sau mayase. Scriu cu entuziasm aceste randuri pentru ca vreau sa impartasesc din experienta mea care m-a facut sa am incredere in reflexoterapie.

reflexoterapie

Acest tratament de reflexoterapie este acceptat ca fiind o terapie eficienta si fara reactii adverse in majoritatea tarilor europene. In spatele acestui proces sta un intreg mecanism pe care teraputul il cunoaste ca pe propriul sine. Astfel, in cazul in care tehnica este executata corect, ca la carte, atunci pacientul va beneficia de cele mai bune rezultate ale acestei terapii complementare.

Efectele asupra organismului sunt neasteptate si de natura pozitiva

Fiind considerata o stiinta, tratamentul de reflexoterapie se efectueaza cu ajutorul degetelor, timp in care pacientului ii sunt stimulate punctele reflexogene din talpa, ureche sau palma, zone care corespund unei anumite glande, organ sau parte a corpului. Toate acestea sunt legate intre ele intr-un mod in care doar organismul nostru stie. Dar, ce pot spune sigur este faptul ca la sfarsitul unei sedinte de reflexoterapie veti simti ca ati reinascut.

Masajul presupune stimulare prin apasarea circulara a punctelor reflexogene, care elibereaza tensiunea din corp, relaxeaza organismul si normalizeaza toate functiile organismului, readucand echilibrul si energia.

Tratament ideal pentru a preveni si a ameliora

Un aspect de luat in considerare este faul ca tratamentul de reflexoterapie nu vindeca, dar acesta previne si amelioreaza. Astfel, datorita faptului ca reflexoterapeutii nu reprezinta persoane avizate din punct de vedere medical, acestora nu le sunt permise stabilirea diagnosticului si tratamentului unei afectiuni. Insa, reflexoterapia poate fi o modalitate extraordinara prin care va puteti elibera de stres si prin care se incurajeaza procesul natural de vindecare.

Recomand cu increderea efectuarea sedintelor de reflexoterapie la clinica de remodelare corporala, Fysiogand, un centru nou si modern situat pe Soseaua Iancului Nr. 21, bloc 106, la parter. Pentru inceput, pentru a veni in intampinarea si depistarea problemelor instalate in organism, kinetoterapeutul Fysiogand va incepe cu o evaluare totala a starii de sanatate, care va acoperi istoricul medical si conditiile actuale ale sanatatii.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s