Asociația “Salvează o inimă”

 

Bună ziua,

 

În momentul de față, Marin se află la o clinică privată din Istanbul unde urmeaza tratamentucu antibiotic urmând ca săptămâna viitoare să se opereze pe creier.

Va avea o operație foarte grea.

Îin rîndurile de mai jos vă relatăm povestea lui:

Marin Siclitaru a primit o veste care l-a dărâmat în 2018. La 47 de ani a fost diagnosticat cu un cancer cerebral agresiv, o tumoră care îi macină creierul din interior spre exterior. Medicii nu au reușit să o îndepărteze complet, iar Marin se află pe un pat de suferință încă de atunci.

Totul a început cu niște migrene urmate de pierderea auzului și a vederii. După prima intervenție chirurgicală medicii s-au văzut nevoiți să îl întoarcă după doar o zi pe Marin în sala de operații din cauza unui cheag de sânge apărut peste noapte. A intrat într-o comă profundă, iar când s-a trezit a realizat că nu mai vede nici cu ochiul stâng și că întreaga parte stângă i-a fost cuprinsă de paralizie. După această a doua operație au urmat și crizele de epilepsie, iar viața lui Marin atârna tot mai mult de un fir subțire de ață. Nici măcar radioterapia nu l-a ajutat. Mai mult, cu toată chimioterapia pe care a făcut-o, tumora a recidivat.

De parcă destinul nu l-a lovit destul, după toate chinurile îndurate, soția a decis să îl părăsească, luând și copilul în vârstă de 14 ani. Singurii care i-au rămas alături lui Marin în această luptă grea pe care o duce sunt părinții lui, bătrâni și suferinzi, și fratele său de 56 de ani țintuit și el la pat din cauza unui handicap de gradul I pe care îl are din naștere.

Medicii din România nu mai pot să facă nimic pentru Marin, iar familia lui dorește să lupte până la capăt alături de el și să îl ducă la o clinică privată din Istanbul, acolo unde s-ar putea să primească ajutorul atât de necesar. Orice sprijin, cât de mic, poate însemna mult pentru acest om care este într-o suferință continuă. Durerile fizice și sufletești la care este supus Marin pot fi alinate de fiecare dintre noi, putem fi noi cei care să aline chinurile grele prin care trece.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati numele de familie al tinerei! (Siclitaru)

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s