Cadouri de la 3gifts.ro

Cadouri de la 3gifts.ro

images Despre cadouri am discutat cu atatea ocazii. Si, Slava Domnului, sunt atatea ocazii cand suntem pusi in situatia de a oferi cadouri. Despre cum ar trebui sa fie un cadou si ce anume ar fi bine sa dam, am scris. Despre cat de reprezentativ trebuie sa fie un cadou, atat pentru ce-l care daruieste, cat si pentru destinatar, la fel. Pe scurt de tot: un cadou trebuie sa-l reprezinte atat pe donator, cat si pe destinatar, dar trebuie sa reprezinte si relatia dintre cei doi. Un cadou serios pentru o relatie sef-subordonat; un cadou prietenos pentru un prieten apropiat ori un cadou sec si neutru pentru o persoana pe care abia o cunosti, poti gasi pe site-ul celor de la: 3gifts.ro

Despre feng shui nu am discutat. Nu sunt eu chiar un cunoscator in asa ceva, de crezut nu prea cred, insa nici nu exclud ca aceste lucruri sa fie adevarate. Ce pot spune este ca sunt destui care cred si care se bazeaza pe principiile feng shui. Si care iubesc sa primeasca in dar obiecte feng shui. O bufnita feng shui ori cine stie ce fatanica fistichie, toate sunt apreciate si puse “la locul lor” de un cunoscator.

Aici nu voi dori nici sa infirm nici sa confirm principiile feng shui. Nu sunt eu in masura sa fac acest lucru. Spun doar ca obiectele de genul sunt foarte apreciate, insa foarte scumpe. Din acest motiv nu oricine isi permite sa le detina in casa. CU cat sunt mai rare, cu atat sunt mai apreciate. Ne invartim in cerc, stiu.

Partea buna este ca pot fi facute foarte usor cadou. Luam o chestie de genul acesta unui “cunoscator”, si acesta o va aprecia, ne va multumi si va considera ca i-am facut un bine. Se va bucura de acest cadou mai mult decat de orice ceas ori decat orice cravata (cadouri destul de intalnite, mai ales in mediul office). Iar in astfel de cazuri nu prea exista o parte negativa: nu prea sunt oameni care sa “urasca” chestii feng shui, deci n-am avea niciun motiv sa evitam astfel de cadouri.

Inchei paranteza si revin la codourile obisnuite. Am amintit la inceputul articolului de site-ul 3gifts.ro. Un magazin online de unde putem achizitiona cadouri pentru barbati ,dar si cadouri pentru femei .

De sa alegi magazinul de cadouri 3gifts.ro?

  • Pentru ca este un magazin online special pentru cadouri, dar puteti gasi si idei de cadouri amuzante.
  • Livrarea unui cadou cumparat si ambalat, din magazin, se face in maxim 24 de ore.
  • Ai un numar de telefon destinat clientilor si care poate fi apelat in intervalul orar: 10.00-18.00

Personal am navigat pe site printre multitudinea de oferte si am fost placut impresionat de categoria : Cadouri Traditionale. Am vazut cateva lucruri interesante si de acum incolo am de unde achizitiona un cadou inedit la nevoie.

Vreau sa va mai retin cu un singur aspect. Magazinul online 3gifts.ro are in permanenta promotii. Asadar, zic sa nu ratam aceasta oportunitate.

Din blogosfera romaneasca va doresc zi placuta.

Un gând despre “Cadouri de la 3gifts.ro

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s