Spatii comerciale in Romania

Spatii comerciale in Romania

Portalul pentru spatii comerciale de inchiriat, este plin de oferte pe intreg cuprinsul patriei noastre, semn ca dezvoltatori sunt intr-o continua expaniune incurajati si de cresterile din economia ultimilor ani. Cum era si de asteptat majoritatea spatiilor comerciale sunt situate in orasele mari precum: Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Bacau, Craiova, Sibiu, Constanta, Iasi, Timisoara sau Ploiesti. Dar, nici orasele mai mici nu lipsesc precum: Focsani, Braila sau Slobozia.
Vizitand acest portal, am constatat modul simplu si rapid prin care cei interesati sa inchirieze un spatiu comercial, pot naviga printre ofertele actualizate. Motorul de cautare al portalului este simpu pe prima pagina. Introduci cuvantul cheie, selectezi optiunea vanzare sau inchiriere si orasul. Astfel scutesti timp si poti compara ofertele din orasul sau zona in care ai dori sa inchiriezi un spatiu comercial.

Pe site-ul celor de la GVV Activ, pe langa faptul ca este un portal cu oferte de spatii comerciale de inchiriat, veti gasi informatii si analize din aceasta piata complexa. De exemplu, eu am zabovit ceva vreme pe „Raportul anual al pietei imobiliare din Romania” aparut in luna martie a acestui an.
Portalul este administratat de compania Activ Property Services, singurul birou din tara noastra asociat al GVA Worldwide. Deci, este de incredere. Iar, promovarea in mediul online a ofertelor cu spatii comerciale disponibile pentru vanzare sau inchiriere este un lucru benefic, ce vine in sprijinul antreprenorilor, care pot astfel sa reduca timpul de cautare a unei noi locatii.

Un aspect deloc de neglijat, indiferent ca-i magazin online sau portal, are nevoie de un design placut. Pentru mine conteaza, iar acesta poate sa-mi indice profesionalism. In cazul prezentat de mine platforma este bine structurata si cred ca utilizatori sunt foarte multumiti. De aici si numarul mare de oferte prezente pe acest portal.

In final vrea sa va mai spun parerea mea legata de acest subiect. Atat timp cat in tara noastra veniturile populatiei cresc, spatiile comerciale vor fi la mare cautare.
Din blogosfera romaneasca va doresc mult succes in ceea ce faceti!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s