Tester auto Obd Eleven

Tester auto Obd Eleven

Prin cumprarea unui tester auto obd, ai controlul aspura masinii tale. Daca te intrebi ce poate sa faca un tester auto obd, in articolul acesta voi incerca sa explic. Un tester auto impreuna cu aplicatia acestuia, poate sa porneasca functii prezente pe autoturismul tau, dar care nu au fost pornite din fabrica. Este compatibil cu toate modelele de autoturisme: Volkswagen, Audi A8 D2 si Skoda Octavia II sau cu modelele Bentley si Lamborghini.
Alte exemple:

-se poate programa cat timp sa functioneze instalatia de degivrare a oglinzilor si al lunetei.
-deschiderea si inchiderea trapei sau a geamurilor;
– se pot citi, in timp real, erorile pe care masina le inregistreaza in timpul fuctionari si, astfel se poate interveni.
– poate sa verifice functiile diferitelor module integrate ale masinii;

Ce nu poate face un tester auto obd!

In primul rand, nu poate sa mareasca puterea motorului. Lucrul acesta se poate realiza intr-un service auto, de catre un mecanic auto profesionist;
In al doilea rand, nu poate el repara defectiunile si erorile ce pot aparea, el le poate doar semnala;

Pentru cele descrise mai sus se poate apela la un service auto, in conditiile in care avand tester pe masina, stii despre ce defectiune este vorba. Astfel, nu mai poti fi pacalit. Ca doar stim de cate ori se exagereaza atunci cand ajungi cu masina intr-un service auto pentru a umfla, mai apoi factura.

In continuare vreau sa mai subliniez un aspect foarte important. Dispozitivul de care v-am vorbit si aplicatia sunt functionale doar pe smartphone-urile cu Android, avand cel putin instalata versiunea de operare 4.1. De asemenea, este compatibila si pe tabletele ce au specificatiile tehnice necesare. Testerul OBDeleven poate functiona si cu alte aplicatii de diagnoza , precum Torque.
Specilistii din domeniu, spera ca intr-un interval scurt de timp, aceast tester si aplicatia respectiva sa devina compatibila si cu sistemul iOS.
Asadar, recomand doar tester auto de pe site-ul: obdeleven.ro/ro/.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s