Office 365

Home Office 365

Home office 365 este o platforma destinata serviciilor cloud, cu ajutorul careia se ofera produse familiare Microsoft precum: Word, PowerPoint, Excel si OneDrive, online, prin intermediul unui abonament.
Alte servicii oferite de XAPT ( site: smart-businesssolutions.ro) sunt:

Power BI un instrument de analiza rapida a afacerii folosite pentru analize diverse;

Microsoft 365 o solutie complet integrata ce reuneste instrumentele cele mai bune de securitate, capabilitate si productivitate, adresat companiilor mici si mijlocii;

Legat strict de pachetul office 365, cei care utilizeaza acest instrument pot beneficia de ultimele versiuni PowerPoint, Excel sau Word. Utilizand Exchange si Outlook conectarea cu clientii devine mult mai rapida. Fisierele pot fi gestionate de oriunde dispunand de 1 TB, spatiu de stocare. De asemenea, toate datele pe care firma le detine sunt securizate.

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa contactati pe specialisti XAPT la telefon: 021 224 55 16, e-mail: rocontact@xapt.com sau la sediul din Intrarea Gadinti nr 1, Sector 1, Bucuresti
Acum legat de afaceri. Idei de afaceri pe care le poti pune in practica, in mediul online sunt cele mai frecvente. Multi analisti, considera ca piata online este mediul perfect pentru dezvoltarea unui business. Daca vorbim de comert, numarul magazinelor online creste de la un an la altul. Prezenta in online fie si printr-un site de prezentare este vazuta ca un pas mare in cresterea afaceri. Si, cand incep sa se adune date importante pentru firma mutarea in cloud este solutia recomandata de specialisti.
Legat de aceasta mutare, in cloud, studiile recente spun ca multe companii sau organizatii, nu pot aprecia cat de securizata le este infrastructura. Lucrul acesta putand duce la pierderea bazei de date in eventualitatea unui atac cibernetic. Aspect care nu trebuie neglijat.

Asadar, oricine are o afacere in mediul online poate apela cu incredere la smart-businesssolutions.ro. Aici, veti putea gasi solutii pentru dezvoltarea si protejarea business-ului dumneavoastra!

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti inspiratie si mult succes in afaceri!

sursa foto: smart-businesssolutions.ro

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s