Ceasurile Japora

Ceasurile Japora

La inceput omenirea nu prea avea idei despre multe chestii, dar au fost in stare sa se orienteze dupa ceea ce era in mediul inconjurator. Cu ajutorul stelelor, a inceput navigare pe marile si oceanele lumii si, intr-un final s-a reusit masurare timpului, folosind soarele, stelele si umbra. Aceste mijloace primitive sunt cele care au pus bazele primului calendar. Incet-incet au aparut si instrumentele cu ajutorul caruia s-a masurat timpul: clepsidra, iar mai tarziu ceasul.
 Evolutia constanta a dus l-a dezvoltarea acestui instrument de masurarea a timpului, atat de necesar. Azi, avem ceasuri g-shock, dar si telefoane inteligente. In opinia mea, ceasul de mana, ramane in continuare, cel mai utilizat instrumnent de masurare a timpului, folosit de oameni.

Ceasuri g-shock

Un Ceas Casio G-Shock, de pe japora.ro este unul original; are cadranul electroluminescent si este rezistent la socuri; durata de viata a unei baterii este de aproximativ 2 ani; este usor avand aprox. 60 g;

De ce sa alegi ceasurile de pe Japora!

Pe Japora, veti gasi ceasuri originale ale unor firme cu traditie in acest domeniu: Casio, Seiko, Timex sau Lorus.
Sunt in stoc peste 1000 de ceasuri, livrarea fiind foarte rapida. In general a doua zi comanda este livrata prin curier catre client.

Azi, dispunem de telefoane moderne care inglobeaza tehnologie de varf, dar un ceas ramane util. Si, cel care poarta un ceas de firma, la mana, este mai atragator. Nu mai spun, ca un ceas este un cadou frumos care poate fi oferit la diferitele evenimente

Eu, va recomanda doar ceasurile de firma, de calitate foarte buna, lucrate frumos. Nu doresc sa dati bani pe gadgeturi trendy! Alegere, fireste este doar a voastra!
Daca, articolul meu nu a fost convingator, poate intrand pe site-ul: japora.ro, veti constata utilitatea unui ceas de mana performant si veti alege unul din numeroasele modele de firma.

Din blogosfera romaneasca va doresc zi placuta!

PS. sursa foto: japora.ro

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s