Amenajari de vara cu produse de la Home Expert Magazin

Amenajari de vara cu produse de la Home Expert Magazin

MOCHETA HOTEL, MOCHETA RESTAURANT, MOCHETA SALA EVENIMENTE, MOCHETA IGNIFUGATA HOTEL, MOCHETA TRAFIC INTENS HOTEL, MOCHETA BALLROOM, MOCHETA EVENIMENTE, MOCHETA CAMERE PENSIUNI, MOCHESuntem in prima luna de vara, iar pana la primele semne ale toamnei mai e destul, dar eu, sunt cu gandul la zilele ploioase de toamna si ma grabesc sa finalizez lucrarile de amenajare a locuintei. In aceasta perioada sunt multe de facut. Lucrari, am vazut ca sunt foarte multe si meseriasi, in consecinta sunt foarte solicitati in aceasta perioada, de aceea pretul cerut pentru difeitele lucrari a crescut. In conscinta

anumite lucrari de amenajare pentru locuinta mea, le voi efectua eu. Acum, ca am vazut pe Home Expert Magazin, o mocheta foarte frumoasa, pentru dormitor, nu vad nicio piedica in a efectua eu lucrare de inlocurie a vechii mochete.
Dupa cum puteti observa in imaginea atasata, am ales o mocheta frumoasa din categoria mocheta hotel, pentru ca este foarte rezistenta si intretinerea ei este destul de usoara. Este o solutia practica pentru a proteja pardoseala, fiind foarte usor de curatat.
Cu siguranta ma voi descurca sa o montez, deoarece se potriveste design-ului modern al dormitorului. Culoare verde, o sa atraga atentia, imprimand incaperi o nota de veselie. Este un model elegant dar in acelasi timp este si simplu.
De ce sa alegi produsele de pe site-ul: homeexpert-magazin.ro?

-In aceasta peioada, chiar daca sezonul amenajarilor este turat la maxim, pe homeexpert-magazin.ro, exista promotii extrem de avantajoase pentru clienti. Sunt reduceri cuprinse intre 10% si 25 % .

-Produsele, fie ca sunt mochete, parchet, linoleum, gresie sau fainta sunt calitative si foarte rezistente la diferentele de temperatura.

-Pentru aceea care doresc sa vada produsele fizic, Home Expert Magazin, detine un showroom in Calea Mosilor, la nr. 51, deschis de Luni pana Vineri intre orele 10.00-18.00, iar sambata intre orele 10.00-14.00

-Livraea produselor se face in intreaga tara prin firme de curierat, iar pentru o comanda ce depaseste 1500 de Lei, transportul este gratuit.
Legat strict de pretul pe care il cer, in aceasta perioada meseriasi, este destul de scump pentru un lucru neinsemnat. Montarea unei mochete in dormitor, poate fi facuta foarte usor, mai ales atunci cand camera este goala. Nu e nevoie de alte persoane cu ajutorul carora sa muti mobila. Asa ca, sa trecem la treaba!

PS. sursa foto: homeexpert-magazin.ro

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s