Hale de productie de la GVA Industrial

Hale de productie de la GVA Industrial

Tara noastra este in acest moment pe un trend crescator. Ma refer desigur la economia din tara noastra, care inregistreaza o crestere semnificativa. Lucrul acesta se poate observa si prin aparitia de noi hale de productie, in marile orase, dar si in orase care in trecut erau considerate ca fiind orase fara vreo perspectiva. Aici, mai exista forta de munca si principali actori din piata imobiliara ( hale industriale) si-au anuntat expansiunea.
Azi, este mult mai simplu sa inchiriezi o hala industriala in care o firma sa-si poata desfasura activitatea, decat sa o construiesti Doar, stim cu totii de cate acte este nevoie pana la demararea propriu-zisa a unei constructii. Exista site-uri ( ex: proprietati-industriale.ro) specializate pe acest segment de piata foarte important.

Cel mai simplu, pentru cei care doresc extinderea afacerii, este sa caute in mediul online o agentie de consultanta ( ex. Activ Property Services, e-mail: office@activpropertyservices.ro), prin intermediul caruia poate inchiria o hala de productie, intr-o zona in care si forta de munca este disponibila. Si, inca mai sunt in tara noastra, astfel de zone, in contrast cu criza fortei de munca. Acest aspect, criza fortei de munca, in opinia mea este o criza artificial, dar despre asta intr-un articol viitor.

Pentru o buna informare vreau sa va aduc la cunostinta faptul ca in anul acesta ( 2019), aceasta piata va inregistra o crestere de 37% , in comparatie cu anul precedent (2018), conform unui raport de piata prezentat de Activ Property Services.
Asadar, realizati ca nimeni nu ar mai investi, daca in tara asta, nu ar mai exista forta de munca disponibila. Logic, nu poti sa construiesti, doar de dragul investitiei. Nimeni nu investeste milioane de euro, daca nimeni nu doreste sa dezvolte un business. Si, nimeni nu dezvolta un business, fara forta de munca. Dar, spuneam ca acesta este un alt subiect.

De ce sa alegeti ACTIV PROPERTY SERVICES?

1. Pentru ca exisyta posibilitatea de a inchiria hale in toate zonele geografice ale tarii nostre;

2. ACTIV PROPERTY SERVICES, ofera consultanta specializata pentru dezvoltarea unui business.

Dragii mei, exista in tara noastra un segment industrial care inregistreaza cresteri. Datorita acestui fapt, la nivel national, apar noi spatii finalizate, iar faptul acesta nu poate decat sa duca la o dezvoltare sustenabiila a tarii nosatre.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s