Evaluarea unui teren

Evaluarea unui teren

Piata terenurilor a cunoscut o perioada buna, in ultima vreme. Asta se datoreaza investitiilor atrase an de an in tara noastra. Contrar a ceea ce se afirma, pe diverse canale de stiri, Romania, continua sa fie o tara atractiva pentru investitorii straini. Nici cei autohtoni, nu stau si ei isi dezvolta afacerile, iar pentru asta si unii si alti au nevoie de terenuri. Dar, pentru a achizitiona un teren este nevoie, printre altele si de evaluarea sa, corecta. Pentru a face o evaluare teren, trebuie apelat la o firma specializata in acest domeniu. Stiu, ca unii ar spune ca pretul unui teren sau cladire, il stabileste piata, dar nu intotdeauna este asa. O evaluare corecta poate scoate la lumina anumite aspecte.
Un teren, fie ca este agricol sau dezitinat constructie, trebuie mai intai sa aiba un proprietar cu acte in regula, inclusiv carte funciara. Pentru a verifica aceste aspecte, o firma specializata poate fi garantia unei tranzactii legale.

GVA Evaluari proprietati in Romania.

Asadar, odata cu ritmul de crestere, de pe aceasta piata si-au facut aparitia si firme specializate in acest domeniu, cu oamenii specializati, care fac evaluari constante. O firma de acest gen este si GVA Activ ( e-mail contact: office@activpropertyservices.ro), a carui principal obiect de activitate il constituie evaluare de proprietati pe teritoriul tarii noastre. Experienta dobandita in decursul aniloreste unul din argumentul pentru care aceasta fiema este foarte solicitata si, de asemenea este prezenta in online-ul romanesc.
Acuratetea evaluari de proprietati, in Romania, in vederea tranzactionari este confirmata intr-un procent extrem de mare la Activ Property Services, firma infiinata in anul 1993, cu o echipa proprie de evaluatori ANEVAR, care a ajuns la 11 persoane.

Activ Property Services, este membra a asociatiei profesionale Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) incepand cu anul 2007;
In opinia mea, tranzactiile cu proprietati vor continua sa fie atractive pentru investitorii straini, dar si pentru cei autohtoni, fie ca vorbim de terenuri agricole, fie ca vorbim de cladiri sau terenuri intravilane. Investitia in acest domeniu fiind una de viitor.

Din blogosfera romaneasca va doresc o zi profitabila.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s