O tabla magnetica de la Absolut Office

In articolul de azi, o sa va vorbesc despre gradul de dotare din scolile, din Romania. Stiu, toti, avem cate ceva de comentat cand este vorba de invatamantul romanesc, dar eu nu doresc ca acest articol sa fie unul critic, ci realist. Ca vrem, nu vrem sa recunoastem, scoala romaneasca evolueaza si la capitolul dotari. In ziua de azi ,o tabla magnetica, nu mai reprezinta o noutate in multe din scolile romanesti. Sunt prezente acolo unde administratiile locale, au investit si investesc in dotarea scolilor pe care le au in administrare. Tabla-magnetica-NEXXT_100X150-300x300
Dincolo de stirile negative, in care vedem tavane cazute sau toalete in curtea scoli, am vazut multe scoli care au fost modernizate si dotate cu mobilier nou, aparatura necesara desfasurari unui proces de invatamant ancorat la realitatile zilelor noastre.

O tabla magnetica de la Absolut Office
Va intreb pe voi, cititori ai acestui blog, daca scolile nu ar achizitiona o tabla magnetica sau mobilier scolar, credeti ca firme precum Absolut Office, ar mai fi existat? Asta ca sa dam la o parte speculatiile care se tot fac in ultima vreme. Trebuie, noi ca simpli cetateni, sa dam la o parte campaniile astea electorale permanente pentru a vedea ce anume se face si ce trebuie facut in continuare. E parerea mea, fireste, ca om care calatoresc foarte mult prin tara si, in mod special, prin satele romanesti, unde am vazut ca primari gospodari au modernizat sau construit scoli, la care in urma cu vreo zece ani, nici nu visam.

Am adus in discutie magazinul online al celor de la Absolut Office, de aceea doresc sa subliniez faptul ca aici gasiti si alte produse necesare atat pentru biroul unei firme cat si pentru copii, chiar daca acestia sunt la final de an scolar. De la hartie pentru copiatoare, pana la instrumente de scris, cartusiere sau accesorii IT. Cum ar spune un vechi amic de al meu:” La un click distanta ai magazinu’ cu de toate”

PS. sursa foto a articlului: absolutoffice.ro

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s