Rarox- servicii funerare non-stop

Rarox- servicii funerare non-stop

Rarox, are o oferta de servicii mai deosebite. Este vorba despre servicii funerare! Da, titlul pe care l-am pus acestui articol, este unul corect, pentru ca aceste servicii non -stop, nu-s oferite la un eveniment fericit din viata unui amic, prieten, cunostinta sau ruda. Nu sunt nici acelea ca atunci cand sarbatoresti un eveniment fericita din viata ta. 20141031_163004.jpg
De ce sunt si la ce ocazii folosim servicii funerare, o sa va intrebati, voi? Asadar….este vorba de acel eveniment neplacut prin care vrand-nevrand trecem cu toti, inmormantarile, iar aceste servicii sunt complete, adica cei de la Rarox- servicii funerare non-stop, se vor ocupa si de acele acte necesare pentru inmormantare.

Desi este foarte neplacut sa ne gandim la aceste evenimente, trecerea la cele vesnice, sunt momente in viata cand trebuie sa si participam la ele. Asa ca, in mod normal se cumpara si se merge cu flori in numar mpar, la o inmormantare, (de exemplu:2, 4, 6, 8 etc,.). Din ceea ce mai stiu eu, la o inmormantare se duc flori precum: garoafele sau cale. Nu stiu daca semnifica ceva! Asadar, sa nu ma intrebati!
Ca sa revin….este vorba de acel eveniment neplacut prin care trecem cu toti:(
In traditia romaneasca, cand o persoana trece in lumea celor drepti, prietenii, cunostintele rudele si alti cunoscuti vin la acea ceremonie de inmormantare si aduc flori sau coroane funerare. Ele simbolizeaza un ultim omagiu adus persoanei dragi, disparute pe vecie. Acestea pot fi de doua feluri: cunune de flori naturale sau cunune de flori artificiale ce sunt asezate pe mormant. Acestea pot avea diferite marimi, forme si culori, pentru barbati sau femei. In Romania, serviciile funerare online non-stop asigura la orice ora suport (inclusiv actele necesare pentru inmormantare) si consiliere, indiferent de perioada anului. Puteti suna la orice ora pentru a solicita informatii despre serviciile si produsele respective.

Serviciile funerare complete, va asigura ca nu mai sunteti nevoit sa alergati voi pentru anumite chestii necesare inmormantarii:
-actele necesare pentru declararea decesului;
– acte necesare pentru inmormantare;
– toaletarea decedatului;
– imbalsamarea decedatului;
– sicriu, flori, coroane, pachete alimentare;
Fiind vorba de servicii complete, la Rarox- servicii funerare non-stop, trebuie sa gasiti aproape orice este legat de o inmormantare, florile, sicriul, transportul, etc…

Hai sa va mai spun ceva, chiar daca unii se vor supara. In opinia mea numarul florilor duse la o aniversare, la o nunta si cu atat mai mult, la o inmormantare nu are nicio semnificatie daca ne raportam, fireste la codul bunelor maniere. Obiceiul impamantenit la noi, de a oferi un numar par sau impar de flori s-a raspandit asa folcloric si-a devenit treptat o superstitie. Bineinteles ca i s-a gasit si niscaiva motivatii mai mult sau mai putin credibile, iar noi ca sa nu dam nastere la diverse interpretari sau mai bine zis, la barfe, ne conformam acestui obicei.
Daca o sa va aflati intr-o astfel de situatie recomandarea pe care eu vi-o fac este sa apelati si la mediul online… vedeti, va informati, comparati ofertele intre ele… la serviciile funerare non-stop, chiar si pentru simplul moriv ca veti scuti alergatura de la un magazin la altul!

Din blogosfera romaneasca, chiar daca articolul se refera la un eveniment trist, va doresc sa aveti totusi, o zi frumoasa!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s