Imbracamintea din online!

Imbracamintea din online!

Palton-din-blana-273-gri-6-500x750In online-ul din Romania, printre primele magazine aparute, din ce imi amintesc eu, au fost cele de IT, prin anul 1999, daca nu gresesc! A fost o chestie de logica simpla. Ai un PC sau laptop, stii sa-l folosesti…Ok!!!…ai nevoie si de componente sau de ce nu, de unul nou. Asadar a fost un public tinta! Si, de atunci numarul lor a crescut spectaculos. Acum, poti cumpara din magazinele online romanesti, imbracaminte, vezi aici haine blana naturala pret.
Acum, gandindu-ma la magazinele online, nu pot sa nu-mi amintesc, cat de greu au patruns, in online-ul romanesc. Cat de greu era pentru o domnisoara sa gaseasca un pantof, in online sau pentru noi, barbati niste imbracaminte de firma. Din diferite motive:
1. Oamenii au privit cu neincredere provenienta produselor. Sunt sau nu, haine de firma?
2. Marimile au constituit si ele o piedica! O sa imi vina, se potriveste cu marimea pe care o port eu?
3. A mai fost o piedica faptul ca multi doreau sa-si probeze hainele, inainte sa le cumpere! In special doamnele si domnisoarele…

Primele magazine au fost cele cu incaltaminte sport, ca mai apoi aceasta nisa sa se extinda la intreaga gama de incaltaminte, iar azi, avem: magazin online de haine de blana naturala pentru barbati si femei.
Evolutia fireasca a continuat prin adaugarea unei categorii noi, si anume imbracaminte online. Ideea nu a fost rea, deoarece astfel si-au marit numarul de cumparatori. Cu un simplu click poti sa cumperi incaltaminte de firma online sau imbracaminte din acelasi magazin. Si, iti usurezi „munca” ! Nu mai alergi prin magazinele clasice sau mall-uri.

Azi, privind in urma la primele magazine din online-ul romanesc, evolutia a fost una spectaculoasa! Dar, nu stiu cati din voi isi fac cumparaturile din online? Oare dominsoarele isi cumpara, din online?
OK! …sunt de acord si cu cei care critica unele magazine din online-ul romanesc, cum ca livrarile intarzie sau preturile sunt cam mari fata de ce e in magazinele clasice. Am gasit si eu astfel de magazine, dar nu le dau numele…Dar, eu am observat altceva. Magazine online exclusive pentru femei sau pentru barbati. De parca incaltamintea si imbracamintea s-ar certa intre ele:)
Personal cred ca daca ai un magazin pe aceasta nisa, ar trebuie sa ai cumparatori din ambele categorii, eventual n-ar strica afacerii nici produsele pentru copii…E parere mea, firesete! 🙂
Si, pentru ca trebuie argumentat cu un exemplu, vesa.ro, vine cu: livrare in toata tara, la usa, mai pe romaneste si plata la ridicarea coletului.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s