Avocatul lui Iohannis, informator la Securitate!

Pe Iulius Filip l-a turnat în închisoare un securist acoperit, cu nume conspirativ MIRON (spunea Sorina Ruxandra Matei în emisiunea ei).
Acest Miron este Gheorghe Mușat, avocatul lui Iohannis în dosarul caselor sale.
Mușat ”a fost timp de 13 ani ofiter de Securitate (1970-1983), după care este trecut în rezervă și devine avocat. În 1984, este arestat pentru că a dezvăluit unor cunoștințe că fusese securist și este condamnat la închisoare. Face 4 ani de detenție la Aiud, unde este din nou recrutat de Securitate ca informator, având numele conspirativ MIRON. Își indeplinește conștiincios datoria și întocmește peste 100 de note informative despre colegii săi de celulă, majoritatea condamnați politic.
Printre ei și Iulius Filip. Mușat este liberat condiționat.
Acum înțelegem legăturile lui Iohannis cu fosta Securitate? Un Securist turnător, inclusiv al lui Filip (așa cum spuneau ei, trebuia să devii informator ca să ieși liberat condiționat) îi este avocat și pe procurorul torționar îl pune procuror general.
Cum să îl demită pe torționarul lui Filip dacă pe turnătorul lui Filip și l-a luat avocat?
PS – Mușat a fost și avocatul lui Ludovic Orban

sursa: Ingrid Mocanu (12 aprilie 2019), facebook.com

4 gânduri despre “Avocatul lui Iohannis, informator la Securitate!

  1. Gheorghe sas

    M-am crucit-Doamne fereste, de cate ‘lanturi’ sunt legati cei pentru care se lupta zi de zi Iohanis, taica Werner si sotia, soacra si acolitii, Taica Lazar Tortionarsi tonele de Dosare, Kovsi si taica Lascu(odihneasca-se) si Sistemul Securist stalinist ! Stiti cei mana in lupta, -FRICA, sandramaua se poate narui f’ rapid //

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s