Duminică, Mamaia Devine o Capitala EUROPEANĂ a sportului

Comunicat de presă
Duminică, Mamaia Devine o Capitala EUROPEANĂ Sportului
Incas 5 zile Pana la Nisipului Maratonul
Conferinta de presa VA loc joi Avea, 28 martie 2019, ora 11.00 Incepand cu, la Restaurantul Harlequin din Mamaia.

Nisipului Maratonul, maratoane UNUL Dintre Primele Europa se În familie integral desfășoară pe nisip, vo loc duminică Avea, 31 martie 2019, în stațiunea Mamaia. Pana la ora actuală, peste 1.000 de sportivi din Romania si DIN TARI s-Alte au la Înscris de la inedita cursă Malul Marii Negre SUTE ȘI Alte de constănțeni Cateva si-au anunțat pentru un sentiment de deja prezența-și Sustine favoriții. Cursele vor competitiv la ora 10 Incepe (Start Comun), la ora 11.00 Incepe Cursa „Campionii SCOLII“, la ora 12.00 IAR – Crosul de familie.
La Start vor fi prezenți ȘI DIN Republica Moldova sportivi, Spania, Finlanda, Suedia, Bulgaria, Franța, Italia, Statele Unite ale Amercii, etc. Evenimentul Sportiv International, la un ajuns șasea ediție, Este organizat de Asociatia Sportiva „SanaSport“ Și Radio Constanța , în cu Parteneriat Sport Directia Judeteana de Tineret Constanța ȘI, Primăria Constanța ȘI Bazinala Administrația de Apa Dobrogea Litoral. Maratonul Nisipului se adresează ATAT alergătorilor amatori, CAȚ ȘI Sportivilor de performanta, sonda Pătru ȘI Conține competitivă (Maraton, Semimaraton, cursa de 10 km XS SPORTS NUTRITION ȘI cursa populară de 3 km), precum ȘI Crosul de familie (aproximativ 1 km) – îngrijire sunt de ai aduce menirea mai sport Aproape de, aTAT PE Părinți, mai CAȚ Ales pe copiii acestora, Dar Si Cursa Campionii SCOLII, dedicata DIN elevilor Scolile constănțene.
Cursa Campionii SCOLII: #Restart dAM Sportului în Școală
Principal În Premieră, EVENIMENTUL de la Malul sportiv VA LANSA mării Cursa „Campionii SCOLII“, o Competitie Dedicata Copiilor ȘI Adolescenților. Este una Cursa individuală, pe de categoriile 5-6 ani Vârstă, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani si 13-14 ani si VA Cuprinde Urmatoarele distante: 300m, 400m, 800m, 1.200m ȘI 1.600m . Contribuția de participare este de 25 de lei de elev, INSA vor fi strânse sumele returnate integrale de sub forma de Materiale si echipamente sportive,, de invatamant de îngrijire institutiei VA Avea mai MULȚI aliniați CEI începe la participanti.
Crosul de familie: Parinti si copii Alearga pentru copiii bolnavi de cancer
Principal În cadrul Evenimentului Internațional „Nisipului Maratonul“, date de 31 martie DIN 2019, VA loc onu Avea specială Eveniment dedicat sportului în familie, Unde vor Copiii cu Împreun` alerga pentru cerule Parintii sociale Programul „al Circuitul încrederii ȘI Speranței“.
Toate încasările de la cursa „familie“, de îngrijire se pe VA desfășura de 1 km distanta, fi donați VOR integrală pentru susținerea acestui proiect sociale de derulat Asociația „Dăruiește Aripi“ din Constanța. Programul „al Circuitul încrederii ȘI Speranței“ cu sprijină copiii diagnosticați boli cronice grave, onco-hematologice rare Sau Boli DIN Regiunea Dobrogei ȘI familiile acestora, prin oferirea de vizite la domiciliu de personalul specializat medicale Către al Centrului Medical Focus. Lansat 2018 version Februarie, acesta Este singurul program de de Tratament la domiciliu ȘI monitorizare de oferit o Sectie de Către onco-pediatrie DIN țară.
Animația version de valoare de 45,000 lei
Au pregătit Evenimentului Sponsorii premii version de valoare TOTALA de lei 45,000, îngrijire 11.300 lei Sunt Dintre Premiile bani version la clasați acordați primilor FIECARE cursă. De asemenea, vor fi premiați maratoniștii de îngrijire vor reuși Să doboare recordurile de PROBA la cursei 42 km. Au pregătit Sponsorii ȘI premii version produse, articole sportive Sau de cumparaturi de ingrijire vouchere vor fi acordate pe Categorii de câștigătorilor Vârstă.
Sarbatorim preluarea un UE rotitor președinției de … alergare
Peste 1.000 de sportivi profesionisti din Romania ȘI amatori si DIN STRAINATATE vor cu însemnele Purta tricoul Uniunii EUROPENE, la un VI-a ediție a Maratonului Nisipului, pentru o Celebra rotitor un preluarea președinției UE de CONSILIULUI Către Țara noastră, la 1 ianuarie 2019. Prin GEST ACEST, İȘİ Organizatorii doresc sa transmită românilor de pretutindeni onu Mesaj de unitate ȘI Mandrie. Mai mult ATAT Decât, la COMPETITIA s-au sportivă Înscris Deja ONU de grup semnificativ mai multe sportivi DIN TARI ale Uniunii Membre EUROPENE, îngrijire İȘİ doresc sa sărbătorească, prin alergare, Unitatea version diversitate Dar Si valorile ale marii familii Comune EUROPENE.
Kit-urilor Ridicarea de concurs ȘI încheierea perioadei de inscriere
Sunt asteptati Participanții kit-Să ridice de-urile de acord comercial Vivo DIN Centru! Constanța (Zona de food court), bd. Aurel Vlaicu nr. 220 în de Zilele vineri (29 martie) ȘI sâmbătă (30 martie), în intervalul orar 10.00-21.00.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s