Prejudecati legate de industria videochatului

image_1Romania secolului XXI este inca dominata de nenumarate prejudecati si conceptii invechite care nu vor sa accepte nimic nou. Fara a ne elibera mintea si a deveni deschisi fata de noutate, nu vom reusi niciodata sa descoperim lucruri si provocari noi si nici nu vom reusi sa ne autodepasim si astfel sa devenim fericiti.

Multi au tendinta de a eticheta, condamna si emite diverse pareri lipsite de orice fundament si fara sa aiba macar vreo idee despre ceea ce vorbesc. Din aceste motive este foarte important de vorbit cu exactitate despre ceea ce implica aceasta industrie, ce este si ce nu este ea in fond.

Clarificarea acestor lucruri are un rol esential in conditiile in care nu putine sunt tinerele care manifesta interes fata de acest domeniu, insa sunt oprite de ideile preconcepute si eronate sustinute de parinti si apropiati. Videochatul nu are nicio legatura cu prostitutia si moravurile usoare, ci este mai degraba o arta prin care femeile se manifesta si isi exprima imginea, mestesugesc cuvinte, asculta si empatizeaza cu cei care interactioneaza.
Demontarea miturilor ce planeaza asupra videochatului
Ne-am obisnuit sa acceptam ca parerile celor din jur sa ne dirijeze viata, fapt ce este intru totul gresit, este timpul sa descoperim ca multe dintre cele care ni s-au prezentat ca fiind gresite si imorale sunt diferite. Acest lucru se aplica cu succes industriei videochatului care mereu a starnit controverse.

Fetele care lucreaza ca model de videochat Targu Mures, Bucuresti, Constanta sau orice alt oras din tara nu ar trebui sa simta nicio rusine fata de societate, intrucat este pur si simplu un job ca oricare altul, cu carte de munca, program de lucru, provocari, traineri si anumite rigori. In plus, implica multa munca si eforturi care sunt recompensate pe masura, implicand oportunitatea de a performa si a avansa. De la un simplu statut de model se poate ajunge la alaturarea echipei de profesionisti din staff sau chiar din management, perseverenta este cea care face diferenta.
Industria videochatului nu este destinata femeilor usoare, ci dimpotriva. Reprezentantii marilor studiouri cauta femei inteligente, care stapanesc psihologia umana si nu au probleme in exprimarea artei seductiei. Aceasta meserie este pentru femeile sigure pe ele, care stiu sa poarte o conversatie si sa o duca acolo unde vor ele si atat timp cat vor ele.
De asemenea, videochatul nu este o cale usoara de a face bani, ci una destul de complicata, care presupune munca, perseverenta, rabdare si serriozitate. Implica comunicarea cu diverse tipologii umane si trebuie sa ai capacitatea de a te transpune de fiecare data, spunand cate o alta poveste si de fiecare data in limba romana.
In plus, contrar ceea ce este considerat de multi, cum ca un model de videochat se bazeaza doar pe frumusetea sa, este important de stiut ca aspectele care conteaza sunt diferite. Un model care infatiseaza doar o imagine perfecta va fermeca prin simpla prezenta, insa acest lucru este valabil pentru scurt timp. Pe de cealalta parte, un model care reuseste sa farmece prin cuvinte o va face pentru multa vreme si se va bucura de un castig enorm.

Daca ai fost si tu pana acum tentata sa te orientezi catre un asemenea job, afla ca nu mai exista motive care sa te opreasca. Preconceptiile invechite si nefondate nu mai au nicio importanta, iti poti schimba viitorul chiar acum, orientandu-te catre o colaborare fructuoasa cu un studio profesional.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s