Epoca de aur

O să ajungem să le povestim copiilor noștri așa:

„S-a întâmplat treptat, sub ochii noștri, dar niciunuia dintre noi nu îi venea să creadă că se întâmplă. Când ne-am trezit, era deja prea târziu, prea riscant să mai vorbești.

Când încă s-ar mai fi putut face ceva, mai toți oamenii oarecum publici, cu ceva recunoaștere sau carismă socială au tăcut, și-au văzut de bula lor, de interesele lor de „nesupărare” a publicului, președintele țării a dat doar mesaje de informare pe

facebook, liderii culturali și spirituali s-au făcut că sunt delicați, eleganți și rezonabili, ong-urile și-au văzut precaut de „parteneriatele” lor cu statul, omul de rând s-a dat plictisit și obosit de atâta politică. O țară intreagă aproape a stat paralizată, sub bagheta unor analfabeți și bolnavi mintali, până s-a distrus ce mai era de distrus.”

Exact așa mi-au povestit ai mei că a început pe vremea lor, „epoca de aur

sursa: Oana Moraru

4 gânduri despre “Epoca de aur

  1. Raul Florentin

    bine ca vedeti aspectul politic si lupta pt ciolan, da actiunile religioase, atacul la laicitatea statului nu va mai spune nimic, sau nici nu stiti de cum timp de 800 de ani crestin cu crestin si-au taiat beregata in numele denominatiei crestine , Pacea Westfalică !!! . si fara sa apar pe civeva , sau o doctrina pot doar, cu argumente si dovezi sa spun ca V2 hitlerist a dus la satelit. si la o masina pentru fiecare om, si la autostrazi. la fel pot spune ca cercetarea militare, dictata de natura umana de a lua gatul adversarului a facut cele mai mari progrese in stiinta. la fel pot spune ca si sistemul asta de valori. ONU sa facut prin vointa democratica, Culmea cu tari care nu erau democratice. laturile astea ca daca nu votezi ca mine esti nimeni pt mine tin de ev mediu, de inchizitie.

    Apreciază

  2. Pingback: Sondaje cu erori majore. Fenomenul Fata Morgana – Iubesc Viaţa…din online:)

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s