Manipulez cu drag navete si lazi de bere Schoellerallibert

Manipulez cu drag navete si lazi de bere Schoellerallibert

Sunt un manipulant de marfa onest si imi place sa observ marfurile si ambalajele care imi trec prin mana. La fel de cinstit va spun ca sunt producatori de ambalaje care ma atrag prin produsele de calitate pe care le ofera clientilor si producatori de ambalaje de care ma tem.
drankkratten
Cum sa nu te temi, cand naveta din carton cedeaza si sase-sapte sticle cad, iar tu lucrezi in contratimp? Strangerea sticlelor de pe jos inseamna pierderea timpului, cand zeci de camioane asteapta sa fie incarcate si sa plece cu marfa la depozitele supermarketurilor.

Sa lasi sticlele risipite pe jos reprezinta o nepasare periculoasa. Noi, manipulantii de marfa putem aluneca pe ele, ne ranim grav sau producem pagube insemnate, fiindca si unele sticle din plastic se pot sparge, in special cele in care se formeaza presiune mare.

Da, imagineaza-ti un bax de galetuse din plastic foarte subtire pline cu smantana! O sarma care nu sta la locul ei inteapa un capac, o galetusa crapa fiindca este trantita cu mai multa forta si locul s-a facut alb, lipicios si alunecos.
Dintre toti producatorii de ambalaje, ma simt confortabil cand descarc lada si naveta bere.

Schoellerallibert. In primul rand imi place aspectul lor. Nu ma plictisesc niciodata in timpul manipularii fiindca aceste ambalaje au culori, forme si inscrisuri diferite conforme dorintelor clientilor. Foarte importanta este insa rezistenta acestor navete care nu se deformeaza, nu crapa si nu se rup sub nicio forma si se pot stivui fara grija.

Plasticul din care sunt facute este de calitate, iar acest lucru faciliteaza manipularea. Cum apar camionane pline cu astfel de navete, cum rasuflam usurati fiindca stim ca nu se rup si nu scapam sticle pe care trenuie sa le culegem de pe jos pierzand astfel timp pretios.
La fel de bine este ca ele pot fi spalate dupa fiecare utilizare, astfel ca pe navetele de bere purtand acesta marca nu ni se lipesc niciodata degetele fiindca sunt spalate cu detergent si le atingem cu drag.
Suprafata lor este neteda, fara componente in care ne putem taia sau rani. Toate lazile de bere din plastic marca Schoellerallibert.com sunt prevazute cu manere, ele putand fi foarte usor prinse cu mana in locurile in care motostivuitoarele nu au acces sau in lipsa acestora.

Am vazut de asemena si lazi din plastic prevazute cu capac, containere uriase de la acest producator. Toate sunt solide, utile si securizeaza marfurile. Consider ca marii producatori nu ar trebui sa neglijeze ambalajele si sa apeleze la orice producator de ambalaje, ci sa comande tot ce este mai bun pentru garantia pastrarii si manipularii marfurilor lor si sa colaboreze cu un producator cu experienta, care este dispus sa faca galeti, containere foarte mari si navete din plastic pe comanda conform proiectului clientului.

Nu pot uita containerele prevazute cu roti, cu robilet si cu sine, intreaga logistica pusa la dispozitia celor care au de livrat marfuri dificile!
Sunt un manipulant indragostit de ambalajele trainice fiindca la vederea lor sunt sigur ca manipularea marfurilor merge ca pe roate si ca nimeni nu va fi ranit. Sper ca intr-o zi, toate marfurile sa vina in ambalaje sigure provenite din stocul acestui producator serios.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s